Connect with us

Érdekességek

A Rams egyben zseni és hülye is a QB-kkal

Az NFC legjobb három csapata jelenleg (legalábbis az első három kiemelt) az Eagles, a Vikings és a Rams. A találós kérdés pedig így szól: mi a közös ebben a három csapatban?

 

Az, hogy mindhármójuk kezdő irányítója játszott a Ramsben az utóbbi két évben. Ebből leginkább azt a következtetést lehet leszűrni, hogy Les Snead, a csapat general managere egy zseni, ha irányítókról van szó, miközben Jeff Fisher egy balfék – ez utóbbit mondjuk QB-témában eddig is tudtuk.

 

 

De tényleg, milyen menő már, hogy kvázi te adod a főcsoport három legjobb csapatának az irányítóját?! Nyilván, Folesszal kapcsolatban ez sarkítás, de akkor is szép kis egybeesés.

 

A történet ugyebár úgy kezdődött, hogy Nick Foles az akkor még St. Louis Ramshez került Bradfordért cserébe, ahol 2015-ben 11 meccsen volt kezdő. Aztán őt leváltotta Case Keenum, aki abban az évben a maradék 5 meccsen kezdett, illetve utána tavaly 11 meccsen vezette ki a Ramst a pályára – már Los Angelesben -, őt pedig Jared Goff követte, habár 7 meccsen 7 vereséggel és nem túl jó játékkal. Ebben nyilván közre játszott Jeff Fisher, hiszem idén láthatjuk, hogy Goff egyáltalán nincs elveszve, sőt, kiválóan játszik McVay rendszerében. Ahogy Case Keenum is a Vikingséban. Azt pedig majd meglátjuk még, hogy Foles mire képes Pedersonéban, de valószínűleg többre, mint anno Jeff Fisher kezei alatt.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!