Connect with us

Hír

A Redskins beintett a Color Rushnak

Bizonyára sokatoknak feltűnt, hogy a Redskins nem a color rush szerelésében szaladt ki a Cowboys elleni TNF-re, holott ilyenkor ez vált szokássá az emúlt években. Ezzel semmi szabálytalant nem követtek el, ráadásul pont Dan Snyder harcolta ki ezt a lehetőséget anno.

 

 

Márciusban egy testületi gyűlésen tehettek szabálymódosító javaslatokat a csapatok tulajdonosai, ahol a Redskins feje, Dan Snyder is benyújtotta ötleteit. Az egyik az volt, hogy egy tulajdonosnak lehessen joga lemondani a color rush felszerelésről, ha ő úgy érzi, hogy az nem felel meg a csapatának. Egyszerűbben: lehessen joga lemondani egyes botrányosan nevetséges színű mezről. A sors fintora, hogy ezzel pont a Redskins élt először, a liga ugyanis nem szereti, ha ellenkeznek vele, és jobban örülnének, ha ezeket mindenki hordaná a TNF-eken, de hagytak egy ilyen kiskaput.

 

Tavaly a Redskins “megúszta” a color rusht, hiszen Hálaadáskor játszottak, ahol csak az egyik meccs a hivatalos TNF, amin a színes mezekben kell játszani, ők pedig nem arra a találkozóra voltak beosztva. Idén is hasonló módon játszottak a Giantsszel, de egy héttel később már rá voltak kényszerítve a color rush mezre. Csakhogy a Nike egy aranysárga, bocsánat, MUSTÁRSÁRGA!!!! mezt készített a Redskinsnek, amitől már tavaly is epét hányt volna Snyder, így élt is a vétó jogával, és inkább tiszta burgundi vörösben léptek pályára játékosai.

 

Dan Snyder köszönte szépen, és passzolta ezt a mezt

 

Bár voltak érdekes színű mezek, eddig egy csapat sem utasította vissza ezeket, és az NFL bízik abban, hogy ez ezután is így marad. A Redskins pedig ha nem is a Nike által kreált mezben, de valamelyest teljesítette a color rush feltételeit, szóval a kecske is megmaradt, és a káposzta is jóllakott.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!