Connect with us

Érdekességek

Allen a Chargers feltámadásának kulcsa

Amikor a Los Angeles Chargers 0-4-gyel állt a szezon elején, az égegyadta világon senki sem gondolta volna, hogy bármiféle esélyük is lesz a rájátszásra, mostanra viszont nem csak a Wild Card helyek valamelyikére, hanem a csoporgyőzelemre is pályázhatnak a többi rivális megzuhanása miatt.

 

 

A feltámadásban hatalmas szerepe van Keenan Allennek, aki olyat tett, amire korábban senki nem volt még képes. A Chargers elkapója az első olyan játékos a liga történetében, aki három egymást követő mérkőzésen is legalább 10 elkapásból, legalább 100 yardot szerez, minimum egy elkapott TD-vel megfűszerezve.

A vasárnapi Cleveland Browns elleni 19-10-es győzelemmel záruló mérkőzésen Allen 10 elkapásból 105 yardot és egy TD-t szerzett. Előtte egy héttel a Dallas Cowboys ellen 11 elkapást, 172 yardot és egy TD-t, két héttel ezelőtt pedig a Bills ellen 12 elkapást, 159 yardot és két TD-t jegyzett.

Allen karrierje legjobb szezonját futja, már most megdöntötte az eddigi egyéni rekordját elkapások terén (77) úgy, hogy négy mérkőzés még hátra van. Ahhoz hogy yardokban is megdöntse eddigi karriercsúcsát, amit még újoncként állított fel, már csak 14 yard hiányzik. Nem állítunk nagyot azzal, hogy ez minden bizonnyal sikerülni fog neki.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!