Connect with us

Hír

Belichick keresi a megoldást a Pittsburgh megállítására

Itthon és Amerikában is már mindenki a vasárnap esti Steelers-Patriots rangadót várja, ami valószínűleg majd eldönti, hogy kinek lesz végig hazai pályája a rájátszásban. Pénteken Bill Belichick nyilatkozott, ahol az ellenfél csapatát dicsérte:

Minél több felvételt nézek a Pittsburgh Steelersről, annál jobban lenyűgöznek. Nagyon jól megszervezett játékot játszanak, rengeteg ötletük van arra, hogy egy félidőt vagy egy mérkőzést hogyan fejezzenek be, nagyon hatékonyak és Mike Tomlin is remek munkát végez az órával játszva és a játékhívásoknál, csak a megfelelő playt hívják a megfelelő szituációban, és végre is hajtják azt.

Jó a védelem, a támadó- és a speciális egység is, sok kritikus játékot jól oldanak meg. Nagyon jó munkát végeznek és ezt mutatja a győzelmeik száma is. Az egészet összefoglalva egy remek csapat a Pittsburgh, ahhoz, hogy legyőzd őket 60 percig jól kell játszani a játék minden terén. Jónak kell lenned mindenben.

A Pittsburgh utóbbi két meccsén mindig volt egy rövidzárlat, de akkor ez nem került a győzelembe, amihez mindkétszer Boswell hárompontosa kellett a végén. Egy ilyen dekoncentráltság a Patriots ellen nem biztos, hogy belefér és abban biztosak lehetnek, hogy Belichick megfelelően felkészítette csapatát arra, hogy minden hibát kegyetlenül kihasználjanak.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!