Connect with us

Hír

BREAKING: Corey Linsley is marad Sajtfejű!

Azok után, hogy tegnap Davante Adamsszel kötött hosszú távú szerződést a Packers, Ted Thompson general manager nem állt le. Egy másik fontos szabadügynökével is hosszabbított a Sajtefű franchise.

 

 

Corey Linsley a 2014-es draft ötödik körében került a csapathoz, és azonnal a kezdőben találta magát. Sok év után kijelenthető, hogy ismét gyémántot találtak a homokban, ahogy a támadófal több tagjával az elmúlt években. Az utóbbi két free agency során sok támadófalemberét elengedte a Packers, ám sikerült megoldani a pótlásukat, de Linsley elengedésével már nem mertek kockáztatni. Ez valamelyest érthető is, hiszen a teljesítménye sem adott okot a távozásra, illetve megvan az összhang közte és Rodgers között is.

 

Hogy a teljesítménye mennyire jó, azt a szerződése is alátámasztja. A 26 éves center egy 3 éves, $25,5 milliós szerződést kötött a Packersszel, ami éves átlagot tekintve top 10-es fizetésnek számít. Hogy nem a legjobban, vagy legalább top 3 legjobban fizetett centere lett, arra a sérülések adnak magyarázatot. Bár az idei évben egyedüliként végig a pályán volt a falban, az elmúlt két szezonban több meccset is kihagyott. A garantált tartalom egyelőre nem ismert.

 

A Packers véleményem szerint újabb remek üzletett kötött, és fontos játékost láncoltak a franchise-hoz hosszabb távra. A 2018-as salary cap még nem hivatalos, de a pletykált összegbe bőven belefért mindkét játékos szerződése, ami nagyjából $20 millió költöpénzt biztosít a továbbiakban.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!