Connect with us

Hír

Cooper Kupp 20 éves rekordot döntött meg

Cooper Kuppot a harmadik körben draftolta a Rams, most már mondhatjuk, hogy az egyik legnagyobb steal a Los Angeles-i csapathoz köthető az idei játékosbörzén. A tehetséges fiatal elkapónak több elkapása, yardja és touchdownja van, mint a három első körben kiválasztott elkapónak összesen (Corey Davis – Titans, Mike Williams – Chargers, John Ross – Bengals). Már megdöntötte csapaton belül a legtöbb elkapás újonc rekordját és három meccsen 142 yard kell neki, hogy az újonc által elkapott legtöbb yard rekordja is az övé legyen. Sean McVay nyilatkozott a fiatal elkapóról.

Amikor megnéztük az egyetemi meccsekről készült felvételeket, feltűnt néhány jellemző vonás, amit keresel egy elkapónál. Ő egy olyan srác, aki feltűnt a képernyőn és szerencsére megtudtok szerezni őt.

Kuppnak idén 783 yardja van 56 elkapásból, a fent említett három top 10-es helyen draftolt elkapónak összesen van 343 yardjuk 35 elkapásból. A fiatal elkapó csapaton belül Eddie Kennison 1996-os rekordját döntötte meg. A Rams annak idején Kennisont a 18. helyen draftolta és első idényében 54 elkapásból 924 yardja és kilenc touchdownja volt. Cooper Kuppnak az utolsó három mérkőzésen még dolgoznia kell, hogy megdöntse Kennison minden rekordját, hogy ő legyen a Rams legjobb újonc elkapója minden tekintetben.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!