Connect with us

Hír

Diddy+Kaep+Curry a tökéletes tulajok

Egy rapper, egy munkanélküli NFL-játékos és egy NBA-sztár. Hölgyeim és uraim, a jövő tulajtriója.

Minden azzal kezdődött, hogy Sean “Diddy” Combs tavaly kiírta Twitterre, hogy meg akarja vásárolni az egész ligát, bármennyibe is kerül, és amikor nemrég jött a hír, hogy a Panthers jelenlegi tulajdonosa, Jerry  Richardson eladná az idei szezon után a csapatát, egyből ugrott is a lehetőségre. Richardson vasárnap jelentette be a döntését és azt is hozzátette, hogy minél több érdeklődő lesz, annál többe fog kerülni a Panthers.

Diddy tehát ismét a Twitter segítségét használva közölte a világgal, hogy bizony szánt szándékában áll a nagyobb vásárlás. Ehhez pedig mindenki kedvenc himnusz alatt térdelő irányítójának is volt egy-két szava.

Be akarok szállni a tulajdonosi körbe! Tegyük lehetővé!

Kaepernick mottója talán ez lehet: Ha nem állhatsz be közéjük, vásárold meg őket! A szomorú hír Kaep számára, hogy az NFL valószínűleg nem fogja engedélyezni, hogy tulajdonos legyen, és a vagyona alapján sem valószínű, hogy megengedheti magának ezt. Ám hogy teljes legyen a történet, a charlotte-i születésű kosárlabdázó, Stephen Curry is kijelentette, hogy csatlakozna a fentebb említettekhez, hogy együtt legyenek tulajdonosok a Panthersnél.

Hogy ez pénzügyileg mennyire lehetséges? A Pantherst jelenleg $2,3 milliárd becsülik, ami nem kevés összeg. Diddy $820 milliót, Kaepernick $39,4 milliót, és Curry $47,3 milliót tudna bedobni a közösbe, ami még kevés a franchise megvásárlásához. Szóval egyelőre nem kell aggódni emiatt, de ha összegyűjtik a pénzt és ők ígérik a legtöbbet a csapatért, az NFL-nek nehéz lesz nemet mondania az üzletre.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!