Connect with us

Hír

Domata Peko elképesztő sorozata holnap megszakad

Nem akármilyen szériát tudhat magának a Denver Broncos defensive tackle-je, Domata Peko, hiszen 123 egymást követő mérkőzés után, most vasárnap kénytelen lesz újra mérkőzést kihagyni. Az idén a legjobb szezonját prodkáló, a Broncosban újra életre kelő Peko egy térdsérülés miatt fog partvonalra kerülni a soron következő, Dolphins elleni mérkőzésen, mellyel Ron Leary és Derek Wolfe mellett újabb fontos tagját veszítette el a csapat Vance Joseph együttese.

Peko 2010 óta tartó sorozata egészen egyedüli a ligában, hiszen ezzel a 123 mérkőzéssel a védőfal tagjai közül neki van a leghosszabb szériája az egymást követő aktív mérkőzések tekintetében. Biztosan nagyon szokatlan érzés lesz majd kívülállóként néznie egy NFL meccset, nagyon régre kell visszanyúlnia, ha találni akar egy ilyet:

Igen, ez egy nagyon furcsa érzés. Amikor az öltözőben beszélgettünk erről, meg sem tudtam mondani, mikor volt az utolsó, amit kiültem. Arra se nagyon emlékszem, milyen érzés kihagyni egy edzést, nemhogy egy meccset. Elég magányosan fogom érezni magam, mikor látom majd a többieket kifutni a gyepre, nem lesz jó érzés. De keményen fogok edzeni, ahogy tettem ezt mindig is, hogy visszatérjek és újra a csapatért küzdhessek. Százhuszonhárom, hatalmas szám ez, köszönettel tartozom Istennek, hogy részese lehettem egy ilyen elképesztő sorozatnak. De ez már a múlt, nem nézek hátra, kőkeményen fogok dolgozni a rehab során is, hogy erősebb emberként térhessek vissza.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!