Connect with us

Hír

Ez lesz Goodell utolsó szerződése? (VAGY NEM?)

Roger Goodell, az NFL komisszárja utolsó öt évét töltheti a pozíciójában, jelentette ki a liga egyik szóvivője, Joe Lockhart. A jó öreg Goodell szerződése ugyanis a 2024-es szezon végéig szól, és eddigi ismereteink (és sokak reményei) szerint nem tervezi a továbbmaradást.

2006. szeptember 1-jén kezdte a pályafutását komisszárként, és el kell ismerni, állta a helyét. A liga ez idő alatt rekordbevételeket ért el, és bizony sok élménnyel is gazdagodott. Vannak köztük jók és rosszak, de a komisszár sosem hagyta, hogy unatkozzanak a játékosok, az edzők vagy akár a drukkerek. Nevéhez fűződnek olyan jeles események és megváltó történetek, mint a Deflategate, a Bountygate vagy akár a Spygate.

Lehet őt szeretni, vagy éppen utálni, de ha lejár az utolsó szerződése, akkor elmondhatja magáról, hogy 18 éven át vezette a ligát. Elődje, Paul Tagliabue 17 évig tette ugyanezt, ám a rekordot 29 évnyi kemény munkával az NFL élén Pete Rozelle tartja. Hogy a rekord megdöntésére hajt-e Goodell, az még a jövő zenéje, de kétlem hogy akárcsak feleannyi ember szomorkodik a visszavonulása miatt, mint amennyi örül ennek.

Roger bácsi viszont aminap azt a merész kijelentést tette, hogy nem döntötte el még, hogy 2024 után tényleg visszavonul a barlangjába. Bár a szóvivő kihangsúlyozta, hogy ez Goodell utolsó szerződése, semmi sem biztos. Ugyanis a kinyilatkoztatás napján egy másik interjúban a komisszár azt mondta, hogy

 

Nincs meghatározott időkeret arra, hogy meddig lehet szolgálni a ligát.

 

Talán hosszabbítani tervez, de addig még sok minden fog történni a ligában, és ha arra kerül a sor, csak reménykedhetünk, hogy meg tudja hozni a döntést és kilép a bizonytalanság és titokzatosság homályából.

Tehát 2024. Várjuk?

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!