About the author

12 Comments

 1. 1

  G7G

  Mi a probléma McDaniels-sel?

 2. 2

  katonadani

  Isti nagyon nem bírja a (szerinte) borzasztó playhívásai miatt

 3. 3

  Debreceni József

  1-2 év múlva a Browns simán behúzza a csoportját. A Steelers BigBen nélkül fogatlan farkas lesz, a Ravens Flacco utolsó éveiben nagyon Elit lesz mint mostanában mindig, a Bengals meg marad a Bengals, majd ha kivágják Lewist előrelépnek, addig nem. Nem lennék meglepve ha a friss szél hatására kezdésnek a hétvégén elütnék a Packerst a playoff-tól.

 4. 4

  acsdav2

  Azért valahol igaza is van. Mivel simán nyerték a meccseket, annyira nem kerültek előtérbe, de a rájátszás nem biztos, hogy nem egy borzasztó playhíváson megy el.

 5. 5

  Pizsama

  Bár csak 1 évig volt OC a Rams-nél, én is rüheltem mint a szart! Borzasztó szezon volt. :(

 6. 6

  acsdav2

  Kicsit meglepett, hogy csak egy szerkesztő találta egyenrangúnak Gronk és JuJu tettét. Gronk hirtelen felindulásból tette amit tett és rögtön belátta, hogy hibázott. JuJu-nál nekem úgy tűnik, hogy ő az alkalmat várta mikor ütheti ki Burfictet, ezért is ünnepelte meg magát. Az egyiknél a tett, a másiknál a szándék a súlyosabb, szerintem korrekt, hogy egyenlőnek találták.
  Ami szerintem az igazi probléma, hogy nem lehet érteni, mikor van kiállítás és mikor eltiltás. Én szurkolóként nem tudom megérteni, hogy ha visszanéznek egy olyan szabálytalanságot, mint JuJu-é és Gronké és nem érzik úgy,hogy ki kell állítani, akkor pár nappal később amikor visszanézik, miért ér eltiltást.

 7. 7

  katonadani

  nem nézik vissza ezeket meccs közben a bírók.

  egyébként a JuJu esethez, szerintem kiosztott egy hatalmas blokkot és ez extrán feltüzelte (azon felül is, amennyire fel vannak egy ilyen meccsen), ezért arcoskodott utána. Nem gondolom előre megfontolt szándéknak, hogy csak az alkalomra várt volna. Rengetegszer látunk hatalmas ütközés után védőket, akiket ez extrán feltüzel és őrjöngenek utána. Szerintem JuJunál is ez volt csak ő nem külön őrjöngött, hanem Burfict felett

 8. 8

  acsdav2

  https://fuzovelkifele.com/2017/11/lattimore-evans-a-legnagyobb-senkihazi-aki-valaha-palyara-lepett/

  “Sean Payton csak annyit mondott az esetről, hogyha ugyanezeket a felvételeket látták a New York-i központban is, és mégsem zárták ki Evanst a meccsről, akkor el sem tudja képzelni, mit kell egy játékosnak tennie a kiállításért.”

  Akkor most visszanézik vagy sem? Vagy van valami szabály, milyen durvaságot nézhetnek vissza?

  Én pont emiatt, hogy Burfict felett őrjöngött, szándékosnak érzem a dolgot.

 9. 9

  katonadani

  En ugy tudom ilyenben nincs hataskoruk donteni a kozpontban. Meg idejuk sem igazan merlegelni mert folytatodik a jatek. Es az h Gronkot sem meg akár JuJut sem zartak ki errol tanuskodik

 10. 10

  Arnold Patsenegger

  1-2 év múlva simán behúzzáa Browns a csoportját… ja, ahogy eddig.

 11. 11

  Debreceni József

  Most került oda az a GM aki ért is valamit a szakmához, van szeme a tehetséghez, van egy rahedli pickje meg már most jópár klassz játékosa. Egy jó qb kell meg az hogy Hue összerakjon egy rendes gameplant. Ha ez összejövetel nekik 2-3 év alatt, az időzítés is tökéletes lesz.

 12. 12

  acsdav2

  Lehet, hogy amúgy ezeket az edző sem tudják tutira és akkor rosszul mondta Payton. Vagy fordítási hiba van. Valami nem kerek az egészen biztos.
  Gronk esete szerintem nem feltétlenül bizonyítja, mert ha belegondolsz egyértelmű, hogy a Pats-nek nem jelentett volna hátrányt, ha kiállítják. JuJu esete már valóban ezt igazolja.
  Amúgy, ha tényleg nem nézik az ilyet vissza a szabályok szellemiségével szembe megy. Ha egy pontszerzés, vagy labdaszerzést mindenképp visszanéznek, akkor egy kiállítást eredményezhető játékot is visszanézhetnének, mert az is ugyanolyan hatással lehet a játékra.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team