Connect with us

Hír

Gore: Nem így akarom befejezni

Frank Gore 34 évesen is úgy mozog, mintha újonc lenne, a gyenge Colts offense legjobb játékosa. Idén 15 meccsen 861 futott és 234 elkapott yardot szerzett, illetve négy TD-t, azonban így sem volt sok öröme, hisz a Colts nem jutott be a PO-ba. Azonban a veterán klasszis nem így akarja befejezni a karrierjét:

 

Kell irányító, támadófal és a játékstílusomnak megfelelő rendszer. Fizikális, olyan, ami szájba veri az ellenfelet. Nem akarom így befejezni. Tudom, hogy még tudok játszani. Segíteni akarok egy csapatnak.

 

 

Gore a liga legöregebb futója, idén 3,5 millió dollárt keresett és jövőre már nincs szerződése. Mivel rengeteg fiatal tehetség jön a draftról, ráadásul a legtöbb ennek a pénznek a töredékéért, nem valószínű, hogy sok csapat fog sorban állni a kegyeiért. Ami azért elég szomorú lenne, hisz öröm nézni a játékát, és a világ igazságtalansága, hogy minden idők 5. legtöbb yardját szerző futója gyűrű nélkül kénytelen visszavonulni. Egyébként egy 300 yardos szezonnal még a legendás Barry Sanderst is megelőzhetné a dobogó 3. helyén.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!