Connect with us

Érdekességek

Gore tizenkettedszer is ezredes

Frank Gore továbbra is elképesztő. Szinte minden héten felállít valami karrier-rekordot, vagy épp a legjobbak közé emelkedik. Nem volt ez másképp éjjel sem, ahol ugyan kikaptak a Broncostól, ő maga szerzett 68 scrimmage yardot, amivel átlépte az 1000 yardos határt erre az évre is.

 

 

Ez volt zsinórban a 12. szezonja, ahol elérte az 1000 scrimmage yardot. Erre eddig mindössze egyetlen egy játékos volt képes: Emmitt Smith, aki 1990 és 2002 között 13 éven át mondhatta magát ezredesnek. Gore 13 éve van a ligában és mindössze újonc évében nem érte el ezt a határt, akkor 739-ig jutott. Az pedig, hogy a veterán futó 34 évesen hoz össze 1000 scrimmage yardot, egyedülálló. Ilyen idősen egyetlen futó sem volt erre képes, de elkapóból is mindössze három: Anquan Boldin, Steve Smith és Reggie Wayne.

 

Az 1000 futott yard valószínűleg nem lesz meg Gore-nak idén, hiszen két meccs alatt több, mint 200 yardra lenne szüksége ehhez, idén viszont csak egyszer, épp a múlt heti havas őrületben tudta átlépni a 100 futott yardos határt. Persze ezen ne lepődjünk meg, 34 évesen már nem lehet teljes értékű, workhorse futóként használni a legendát. Ettől függetlenül impresszív, hogy ő az első számú futó és a fiatalok csak jönnek és jönnek, mégsem tudják kiszorítani őt.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!