Connect with us

Hír

Harrison távozása Big Bent is sokkolta

Az egész liga hangos attól, hogy James Harrison, a Pittsburgh Steelers egykori linebackere tegnap a Patriotshoz igazolt. A sackkirály idén kevesebb szerepet kapott a vártnál, és Marcus Gilbert visszatérése miatt őt engedték el az 53-as keretből. Sokak szerint ez hatalmas hiba volt és most, hogy az egyik legnagyobb rivális leigazolta, a Patriots elég komoly információkhoz juthat a Steelersről a rájátszásban.

De nem csak ez a probléma, hiszen rengeteg volt csapattársat is sokkolt, hogy Harrison távozott a csapatból, köztük az irányítót, Ben Roethlisbergert is. A Steelers legendája ugyanis nem csak játékosként és csapattársként volt fontos az ölzötőben, de tanárként is. Alejandro Villanueva fejlődésének kulcsa például Harrison volt, aki sokat segített neki fejlődni.

James elképesztő munkamorállal bír a mai napig. Ez nem csak az edzőteremben, de a pályán is így volt, csak gyakorolt és tette a dolgát, mint mindig. Így ment Al [Villanueva] ellen is edzéseken, és segített neki jobbá válni. Tudom, hogy Al rengetegszer adott hálát Jamesnek a segítségéért, hogy azzá a tackle-lé váljon, aki mindig is lenni akart. Sokszor csak áradozott arról, milyen is volt egy hozzá hasonló védővel edzenie, valamint hogy James talán a legjobb srác, aki ellen küzdenie kellett. Tényleg sokat segítette abban, hogy javuljon és rengeteget tanult tőle.

Hogy a 39 éves védő mekkora szerepet kap a pályán új csapatánál, még nem tudni biztosra, de Belichicket ismerve nem valószínű, hogy sokáig a padon hagyná a veterán játékost.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!