Connect with us

Hír

“Hopkins a legjobb elkapó a ligában”

DeAndre Hopkins a fénypontja a Watson nélküli Houston Texansnak. Legalábbis ami a támadósort illeti, hiszen a védelemből Jadeveon Clowney-t azért mindenképp ki kell emelni. De maradjunk jelenleg Hopkinsnál, aki minden egyes meccsen megbízható célpontja éppen aktuális irányítójának és idei teljesítménye alapján mindenképp helye van az All-Pro csapatban, én személy szerint legfeljebb Antonio Brownt tenném elé. Irányítója, Tom Savage is természetesen odáig van Nuktól:

 

Elmondhatom akár minden héten is: ő a legjobb elkapó a ligában és nagy szerencsénk, hogy ilyen játékosunk van.

 

 

Hopkins legutóbb Jimmy Smitht égette meg többször, a corner legrosszabb meccsét előidézve ezzel, de egy héttel korábban a liga legjobb shutdown cornerét, Patrick Petersont is többször megverte, neki is az volt a legrosszabb meccse idén. Az pedig szinte mindegy, ki dobál Hopkinsnak:

 

  • Watson: 6 kezdő meccs, 10.0 target meccsenként, 6.3 elkapás meccsenként, 91.8 yard meccsenként, 6 TD
  • Savage: 5 kezdő meccs, 13.0 target meccsenként, 6.2 elkapás meccsenként, 90.6 yard meccsenként, 3 TD

 

Az pedig még lenyűgözőbb, hogy Hopkins idei 69 elkapásából 52 first downt eredményezett. Ez egészen elképesztő szám és ebben még csak benne sincsenek a pass interference büntetések, amik ugyanúgy “mozgatták a láncokat”. Vitán felül DeAndre Hopkins a liga egyik legjobb elkapója és szinte csak miatta érdemes nézni a Texans támadósorát.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!