Connect with us

Hír

Jay Gruden marad

A Washington Redskins főedzője, Jay Gruden állása nem kerül veszélybe az idei szezon után, ugyanis a csapat marasztalni akarja. Négy éve vezeti a Redskinst, és eddig háromszor nem sikerült rájátszásba juttatnia őket, de ha megnyerik az utolsó, Giants elleni meccsüket, akkor legalább 8-8-cal fejezik be a szezont. Szóba került korábban, hogy akár Cincinnatibe is kerülhet, mivel az ottaniak helyettesíteni akarják valakivel a korábbi offensive coordinatort, Marvin Lewist, ő pedig dolgozott már alatta támadókoordinátorként.

Idén rengeteg játékost veszttetek a washingtoniak sérülések miatt, talán ez is okozhatta a Skins idei gyengébb teljesítményét. Olyan kulcsjátékosok estek ki, mint például Jordan Reed, Jonathan Allen vagy Rob Kelley, és még lehetne sorolni, hiszen 20 sérültlistára került játékosról van szó. Emellett Kirk Cousins sem hozza azt, amit tavaly, így pedig elég nehéz akár a wild card körbe is bejutni.

Mindenesetre Gruden kap még egy évet bizonyítani, és ha nem lesz ennyi sérült a csapatban, akkor akár a playoffra is esélyesek lehetnek.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!