Connect with us

Hír

John Mara meg szeretné tartani Eli Manninget

A New York Giantsnek nehéz szezon az idei, hiszen az előző idénybeli rájátszás helyet nem hogy nem sikerül megtartani, hanem még csoportjában is utolsó helyen fog végezni a csapat. Nem meglepő, hogy szezon közben megköszönték a munkáját Ben McAdoo vezetőedzőnek és Jerry Reese general managernek is. A GM pozícióra jövőhéten kezdődnek meg az interjúk, aminek egyik fő kérdése a jelöltekhez nem más, mint az irányító pozíció lesz.

John Maratól, a Giants társtulajdonosától kérdezte szerdán a Newsday, hogy szeretné-e, ha a kisebbik Manning irányítana 2018-ban is. Egyszerű és gyors választ kapott a riporter:

Igen, de erről még döntenünk kell együtt a jövőben.

Mara még megjegyezte, hogy dönteniük kell akkor is, ha egy GM jelöltnek esetleg más a nézőpontja ebben a kérdésben. A Giants top pickje a drafton már garantált, jelenleg úgy tűnik, hogy másodikként fognak választani a Browns után. A társtulajdonos még azt is megjegyezte, hogy a jövő évi QB felhozatal nem lesz rossz a játékosbörzén, így az sem kizárt, hogy az első körben egy irányító fog érkezni New York kék felébe. Amennyiben tényleg valamelyik fiatal QB kerül az óriásokhoz, abban az esetben sem biztos Eli távozása, hiszen egy fiatal sokat tanulhat egy rutinos két gyűrűvel rendelkező csapattárstól.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!