Connect with us

Érdekességek

Ki vagy te, és mit csináltál Philip Riversszel?

Philip Rivers nagyon hasonló renomét köszönhet magának, mint Eli Manning. Kiemelkedő QB egy kiemelkedő draft classből, aki nem szarozik, triple coverage-be is bevágja a labdát. Ő az talán, akinek az ujjáról a leginkább hiányzik a gyűrű a ligában jelenleg, de biztos benne van a Top 5-ben.

Rivers legjobb éveit 2008-2010 között játszotta, és azóta a Hall of Famer szintről beállt a Hall of Very Goodra. Jó QB, franchise QB, de azért nem tartozik a szűken vett elitbe. A régi Rivershez képest kevesebb TD, több INT, jóval alacsonyabb yardátlag. Idén viszont csendesen olyan teljesítményt mutat fel, amivel már közelebb áll a fénykorához, mint az elmúlt éveihez. Már az egész szezont nézve is jól muzsikál, de ha a Kansas elleni mérkőzését (ami kiugróan rossz) nem számoljuk, akkor konkrétan néhány TD-re van attól, hogy a ’08-10 közötti időket idézze.

A KC elleni meccs nélkül egész pontosan egy 4443 yardos, 31/6-os szezon felé tartana, ami a fénykor utáni legjobb szezonja lenne. Rivers játéka nem kerülte el az elemzők figyelmét sem. Az ESPN-nél a passzolási QBR-je a hatodik, a PFF-nél passzolásban 10. helyen áll a grade-ekben, a Football Outsidersnél pedig 4. a DVOA tekintetében.

 

 

Persze ehhez jó fegyverei is vannak, Keenan Allen rekorddöntögető comeback-évet mutat épp fel, a támadófala összekapta magát, és a védelem a hetedik hét óta a liga egyik legjobbja. Nem elképzelhetetlen, hogy idén még az AFC döntőjében látjuk viszont a mestert 10 év után úja.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!