Connect with us

Hír

Koetter: Nincs itt Hard Knocks átok

Óriási csalódás idén a Tampa Bay Buccaneers szezonja. Mentségükre szóljon, hogy az NFC South idén elképesztően erős, de a megerősített offense rosszabbul játszik, mint a tavalyi, papíron gyengébb egység. Sokak szerint a Hard Knockshoz van köze, de Dirk Koetter főedző szerint nem erről van szó.

 

 

Tavaly ilyenkor még bőven reménykedhettek a szurkolók egy rájátszás hely elcsípésében, idén már talán a csoda sem lenne hozzá elég. A Bucs teljesen szétesett idén, jó játékosokat igazoltak, ennek ellenére alig váltak be, mindkét csapategységük visszaesett tavalyhoz képest. A dolgok pikantériája az augusztusi Harvey hurrikán volt, ami miatt az első heti meccsüket átteték a 11. heti bye weekjükre, így zsinórban kell lenyomniuk 16 alapszakasz találkozót. Ám a szezon számukra nem itt, hanem a Hard Knocks részvétellel kezdődött.

 

Az HBO híres focis műsorában ezúttal a floridai csapat szerepelt, ami a tapasztalatok alapján nem mindig jelent jót. Korábban a Falcons és a Rams is csalódást keltő szezont produkált amikor az ő felkészülésükön voltak kamerák százával a stábtagok, viszont a Texans és a Bengals behúzta a csoportját. A plusz médiafigyelemnek biztos vannak rossz hatásai, hiszen nem minden játékos tud ezzel megbirkózni, de Koetter szerint ennek nincs köze az idei évhez.

 

Nem hiszek abban, hogy a show bármilyen befolyással bírna az idei szezonunkra. Remekül kezelte minden játékosunk, hogy sok lépésüket kamerák követték, és nem gondolom, hogy ennek a mellékhatását látjuk viszont a pályán. Nagy elvárásaink voltak a szezon előtt, amiket nem tudtunk teljesíteni. Higgyék el, nálam jobban senki nem csalódott abban, hogy nem tudtuk az idei céljainkat elérni, ami az én hibám is.

– mondta Koetter.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!