Connect with us

Érdekességek

McAdoo pont abban volt pocsék, amihez elvileg értett

Tegnap véget ért a McAdoo-korszak a Giantsnél, aminek feltehetőleg mindenki örül a csapat körül. A tavalyi remek év után idén teljesen összeomlott a csapat és ez rámutatott hatalmas hiányosságokra nem csak a játékosok, de a főedző körül is. McAdoo a Giants támadókoordinátora volt, mielőtt kinevezték főedzőnek, így nyilvánvalóan elsősorban a támadókhoz ért. Ehhez képest egyszerűen pocsék, amit az utóbbi két évben fel tud mutatni a Giants támadósora.

 

 

Ben McAdoo 28 meccsen át irányította a Giantset és egyetlen egy találkozón sem tudtak 30 pontot feltenni a táblára. Ő az első főedző, akinek ez a “bravúr” összejött Jack Del Rio óta, akinek a Jacksonville Jaguarsszal sikerült mindez 2013-2014-ben. Ezalatt a 28 meccs alatt nem mellesleg csupán a Browns és a Bears tudott kevesebb pontot feltenni a táblára, mint a Giants.

 

De ez nem minden, nézzünk még pár érdekes adatot:

 

  • 30. hely megtett yardokban
  • 29. hely első félidős pontokban
  • 32. hely megszerzett first downokban
  • 31. hely harmadik kísérletes hatékonyságban
  • 31. hely vörös zónába jutások számában
  • 29. hely labdabirtoklásban

 

Többek között ez vezetett oda, hogy McAdoo lett a franchise legkevesebb meccs után menesztett főedzője 1930 óta, amikor Benny Fiedman volt két meccsen át játékosedzője a Giantsnek. És persze lehet arra fogni ezeket, hogy a védelem remek volt a tavaly évben, így nem is kellett sokat haladniuk a győzelmekhez, de idén ez már nem állja meg a helyét. Lehet fogni a gyenge támadófalra, az elkapók sérüléseire, de összességében egyértelmű, hogy Ben McAdoo nem végezte jól a munkáját, ráadásul ha lehet hinni a legtöbb híresztelésnek, akkor a játékosok bizalmát is elvesztette és kifejezetten nem szerették őt az öltözőben.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!