Connect with us

Érdekességek

Melyik volt az év legjobb meccse?

Már csak egy forduló maradt az alapszakaszból és már sok csapat a jövő évre fókuszál (vagyis nem lesz olyan izgalmas az utolsó hét). Így hát kiválasztottam minden hétről egy meccset, ami szerintem a legizgalmasabb volt, csak hogy kicsit felelevenítsük az idei szezont.

 

Week1: Chiefs@Patriots 42-27

 

Aligha kell magyarázni: Bradyéket nem nagyon verte el így senki már jó ideje, elképesztő mérkőzés volt.

 

Week2: Cowboys@Broncos 17-42

 

Nem azért választottam ezt a meccset, mert olyan izgalmas lett volna, hanem azért, mert egy hatalmas anomália. Ki gondolta volna, hogy az a Broncos, ami ennyire szétesett a szezon végére, képes volt ennyire leiskolázni a tavaly az NFC legjobb mérlegével rendelkező Cowboyst. Páran már SB-a várták ezek után a csapatot.

 

Week3: Texans@Patriots 33-36

 

A héten sok jó meccs volt, hisz írhattam volna ide a Rams-49erst (41-39) vagy a Seahawks-Titanst (27-33) is. Azonban ez a meccs és Deshaun Watson játéka nagyon megmaradt, nem beszélve Tom Brady game winning drive-járól.

 

 

Week4: Rams@Cowboys 35-30

 

Nem akartam még egy Pats meccset mondani (vs Panthers), helyette inkább a Ramst választottam, ami kb. ezen a mérkőzésen mutatta meg, hogy idén nagyon is komolyan kell venni.

 

Week5: Jaguars@Steelers 30-9

 

Big Ben öt interceptiont dobott és elhihettük, hogy végre valahára lehet csapat Jacksonville-ben. Emlékezetes egy meccs volt és ki tudja, talán egy új korszak kezdete.

 

Week6: Lions@Saints 38-52

 

Én sem hittem, hogy a Lions képes 45-10 pontos hátrányból 45-38-ra feljönni és támadhat az egyenlítésért. Azonban ez a szezon nem a tavalyi volt, nem jöttek úgy a játékok (illetve Stafford ekkor már félig agyon volt verve), de legalább ismételten be lett bizonyítva, hogy amíg Stafford képes lélegezni, addig a Lionst nem lehet leírni.

 

 

Week7: Chiefs@Raiders 30-31

 

Alex Smith MVP formában játszott hiba nélkül, mégis kikapott a Chiefs, ami kvázi kezdete volt egy nagyon komoly lejtmenetnek. A Raidersnek pedig nagyjából ennyi jó meccs volt a szezonban.

 

Week8: Texans@Seahawks 38-41

 

Watson beárazta a Seahawks védelmét és egy őrülten zseniális meccset játszott egymással a két csapat. Lazán top5-ös idén.

 

Week9: Falcons@Panthers 17-20

 

Unalmas egy forduló volt, ahol az Eagles és a Rams is 51 ponttal árazta be a Giants-Broncos duót. A Falcons-Panthers legalább szoros volt, bár ez sem volt valami emlékezetes.

 

Week10: Vikings@Redskins 38-30

 

Nagyon megmaradt benne a meccs, hisz ekkor már Teddy Bridgewater aktív volt, Case Keenum pedig két INT-t is dobott. Végül persze javítani tudott, de nem sokon múlott, hogy komoly veszélybe kerüljön a kezdő posztja.

 

Week11: Redskins@Saints 31-34

 

Ismét egy top5-ös meccs. Négy perccel a meccs vége előtt a Saints 15 pontos hátrányban volt, azonban sikerült feltenniük 15 pontot a meccs vége előtt, majd a hosszabbításban behúzták a mérkőzést.

 

Week12: Packers@Steelers 28-31

 

A Packersnek nagyon megy Rodgers nélkül a Steelers ellen, már megint majdnem megverték az AFC 2. legjobb csapatát cserékkel felállva. Öröm volt nézni.

 

Week13: 49ers@Bears 15-14

 

Jimmy Garoppolo első kezdő meccse és győzelme a 49ersszel.

 

Week14: Colts@Bills 7-13

 

Kommentár nélkül:

 

 

 

Week15: Patriots@Steelers 27-24

 

Top3-as meccs? A Patiots fordít a negyedik negyed végén, a Steelers azonban visszatámad. Szerez egy majdnem TD-t, majd utána a fake spike-nál Big Ben eladja a labdát. Sokáig fogunk még róla beszélni.

 

Week16: Jaguars@49ers 33-44

 

Jimmy G egy elit védelem ellen is odatette magát, a 49ers pedig top csapatnak tűnik. Lássuk be, jövőre ők lesznek az egyik legizgalmasabb csapat a ligában.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!