Connect with us

Érdekességek

Mi lett volna, ha nem veszem fel a Brownsnak a telefont?

Ugye mindenkinek megvan a híres – mára már visszavonultatott – Browns mez, ahol a kezdő irányítókat tüntetik fel egymás alatt, kihúzva a fentebbi neveket? A Bleacher Reporton közölt egy remek cikket Don Banks, megszólaltaltva azokat a quarterbackeket, akiket az a megtiszteltetés ért, hogy felkerültek erre a mezre, ezáltal pedig a Brownsban kellett irányítaniuk.

 

 

Mióta 1999-ben újra az NFL-hez csatlakozott a franchise, 19 év alatt 28 kezdő irányítójuk volt. Zsinórban 16 éve kezdetett a Browns legalább 2 irányítót egy szezonon belül, de sokszor három-négy is becsúszott. Két pozitív szezon, egy rájátszás részvétel – és egy vereség – a mérlegük ez idő alatt. A fent említett cikkben megszólaltak a mezen helyet kapó irányítók, illetve edzőik és felsővezetők is, és remek sztorikat osztottak meg, illetve elmélkedtek arról, mi lett volna, ha… A kedvencem Brady Quinn volt, akit a Browns a hírhedt 22. helyen választott ki a 2007-es drafton.

 

Amikor a Browns nem húzott ki 1/3-ra, akkor le is írtam őket és őszintén, izgatott voltam, hogy ellenük játszhatok és megverhetem őket. A 22. választás előtt elég sokat beszéltem a Ravensszel [29. helyen húztak] telefonon. Úgyhogy amikor Ozzie Newsome-mal [general manager], Brian Billickkel [főedző] és Rick Neuheisellel [támadókoordinátor] beszéltem, már fel is készültem rá, hogy a Ravensben fogok játszani és minden adandó alkalommal el fogom verni a Brownst és jól megmutatom nekik.

 

Aztán mikor két perc volt az órán, kaptam egy hívást egy 216-os, Clevelandi körzetszámról. Elmondták, hogy felcserélnek és kiválasztanak a 22. helyen. Sokszor visszagondolok erre a pillanatra és elmélkedem, hogy mi lett volna, ha egyszerűen nem veszem fel a telefont. Akkor is draftoltak volna? Vagy mi lett volna, ha azt mondom, hogy “Nem, nem, b*sszátok meg. Egyszer már kihagytátok a lehetőséget, másnál akarok játszani.”

 

Vajon most is így gondolkodnak a nagy irányító prospectek? “Csak ne a Browns válasszon ki?” Természetesen nyíltan sosem fogják ezt kimondani, de belül vajon ez jár a fejükben? Valószínűleg sosem tudjuk meg. A Browns pedig továbbra is keresi a megváltót, aki végre felemelheti a franchise-t.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!