Connect with us

Hír

Most a Saints akadt ki a rövid hétre

Fájdalamas vereségen van túl a New Orleans Saints csapata a csoportrivális Atlanta Falconsszal szemben. Nem elég, hogy ezzel megnehezítették a dolgukat a csoportelsőséget illetően, de még kulcsjátékosokat is elvesztettek. Természetesen újra előjött a TNF-probléma, ezúttal a Saintstől.

 

 

A vendégektől hat játékos is kiesett a meccs során. Alvin Kamara és A.J. Klein már a mérkőzés elején kihullott, őket pedig Senio Kelemete, Kenny Vaccaro, Trey Hendrickson és Ted Ginn követte a sorban, de Mark Ingram és Michael Thomas is 1-1 játék erejéig az oldalvonal mellé szorult. Természetesen ez magával vonzotta a TNF miatti kevés felkészülési idő panaszkodást, ami most Drew Breesnél csapta ki a biztosítékot.

 

Egy csütörtöki meccs az összes energiádat kiveszi. Tisztában vannak azzal, hogy egy meccs mennyire leharcolja a játékosok testét? Aztán négy nappal később már játszaniuk kell? Nézzék meg hány sérültünk lett! Ezt nevezik a játékosok épségében megvédésének? Elmondom, nincs olyan játékos, aki szívesen játszik csütörtökön egy vasárnapi meccset követően. Remélem ez, és a számtalan elégedetlenkedő játékos panasza eljut a megfelelő fülekbe, és az offseasonben hoznak valami változtatást erre.

– mondta Brees.

 

Az NFL ugyanakkor hozzátette, hogy a számok alapján baromira nincs több sérült egy csütörtöki meccsen, mint bármelyik más időpontban megrendezett találkozón. A Seahawks-Cardinals illetve a ma hajnali meccs szerencsétlensége felhúzhatja az átlagot, ami miatt sokan reklamálni kezdenek, érhtető okokból a két szenvedő csapatból szóltak hangosabban a vélemények. Meglátjuk, hogy erre mit találnak ki jövőre a szabálymódosítő gyűlésen.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!