Connect with us

Érdekességek

Néhány csapatnak a héten minden eldőlhet

Brian Burke, az ESPN elemzője, összeszedte, hogy melyik csapatnak mennyire fontos a meccse a héten. A rájátszásba való bejutás valószínűségét nézte meg minden csapat esetére akkor, ha veszítenek, és akkor, ha nyernek. A képeken a teli sor a vereség esetén mutatja a valószínűséget, a hozzáadott halvány résszel együtt pedig a győzelemét.

 

 

Az AFC-ben a győzelem és a vereség között a legnagyobb különbség a Kansas és az Oakland számára van. Ha az OAK most elrontja, akkor meszeltek nekik, a KC számára pedig most dől el, hogy előnyből vagy hátrányból vágnak-e neki a legvégének.

 

 

Az NFC-ben a Falcons számára kritikus a mai Saints elleni. Utóbbinak kevésbé, ugyanis jól áll a tiebreakerek szemszögéből. Hasonlóan fontos a Panthers számára is, hogy a Vikings ellen győzelemmel feküdhessen le, fordítva ez már nagyon nem igaz. Lényegében a héten a Kansasnek és Atlantának van a legtöbb tétje a játékban, és a rájátszáshoz kötelező nyernie a Buffalonak, Dallasnak, Oaklandnek, a Green Baynek, és a Detroitnak.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!