Connect with us

Hír

Ninkovich: Hiba volt elengedni Garoppolót

Az, hogy elengedte a Patriots Jimmy Garoppolót, nem mindenki szerint volt jó döntés. Rob Ninkovich ugyanis legutóbb ezt nyilatkozta a kérdéssel kapcsolatban:

Szerintem hiba volt elcserélni Garoppolót, mert fantasztikus irányító. Olyan fajta srác, aki köré egy egész csapatot lehet építeni. Nyilvánvalóan ilyen lesz majd San Fransiscóban. Nem vagyok general manager, de nem nehéz dolog meglátni, hogy Jimmy egy kimagasló és tehetséges játékos. Pontos, remekül mozog a zsebben, okos, meglátja a helyes utat a különböző szituációkban és nagyon is ért ahhoz, hogy hogyan irányítson egy csapatot. Ez az, amit mindenki keres egy irányítóban.


Amióta Garoppolo a kezdő a 49ersnél, azóta zsinórban négy győzelmük van, ami nagyon is ráfért az ottani csapatra. Mivel a szezon után lejárt volna az irányító szerződése, free agentként elkelhetett volna, és talán a Pats sem tartotta volna meg a következő évre. Hiszen ott van nekik Tom Brady, akiben állítása szerint még van három év. Hogy ebből mennyi lesz ténylegesen, még kérdéses. Talán Ninkovichnak igaza van és nem kellet volna elengedni egy olyan kaliberű irányítót, mint Garoppolo, aki ráadásul egész eddigi karrierjét a Patsnél töltötte és méltó utódja lett volna Bradynek, de ha Brady mozdíthatatlan, akkor nincs mit tenni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!