Connect with us

Hír

Paul Posluszny életében először pozitív szezonnal zár

A Jacksonville Jaguars végre beváltotta a több évnyi várakozást, amit minden egyes szezonjuk előtt reméltek tőlük, és elkezdtek meccseket nyerni. Sőt mi több, a Seattle elleni győzelemmel egyrészt a rájátszástól is már csak egy karnyújtásnyira vannak, másrészt matematikailag is biztossá vált, hogy pozitív szezont zárnak.

 

 

Itt jön a képbe a csapat linebackere, Paul Posluszny. Akik játszanak IDP-s fantasy focit, azoknak vélhetően nem kell bemutatni a lengyel bádogembert, aki sok éven keresztül szállította tucatjával a pontokat a játékban, már amikor egészséges volt. Az idő azonban senkit sem kímél, ami alól ő sem kivétel, és mára már csak szituációs játékos a Jaguars elég erős linebacker sorában. Sokan nem gondolnánk, de már 11 éve profi a korábban a Bills által draftolt védő, azt viszont pláne nem gondolnánk, hogy eddig nem volt pozitív mérlegű csapatban. Soha. Egyszer sem.

 

Amikor 2011-ben Jacksonville-be szerződtem, azt gondoltam, hogy egy playoff csapatba kerültem. David Garrard volt akkoriban a franchise irányítója, és egy jó védelem állt a csapat rendelkezésére, gondoltam így a rájátszás is adott lehet. Hát nem jöttek be a számítások… Az utóbbi években rendre a padlóra kerültünk, de most megmutattuk mennyi erő lakozik bennünk, és sikerült végre talpra állnunk. Sikerült arra az ösvényre térnünk, amit eddig kitűztünk célul, és jönnek a győzelmek, de még többet akarunk!

– mondta Posluszny.

 

2007-ben került a Billshez a draft második körében, de az első két szezonjában elért 7-9-nél többre nem vitte az ott töltött négy szezonja alatt. Ekkor igazolt át a Jaguarshoz, ahol többet remélt, de ott 5 győzelemnél soha nem szerzett többet, egészen az idei évig. Posluszny egy híján 1200 tackle-nél jár a sérülésekkel teletűzdelt karrierje ellenére, legnagyobb bánatára azonban most csak szituációs játékosként örülhet csapata sikerességének.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!