Connect with us

Érdekességek

Pocsék lehet a Patriots szurkolóknak

A New England Patriots Tom Brady és Bill Belichick közös regnálása óta szárnyal. Sőt, mi az hogy szárnyal? Egyenesen minden idők egyik, ha nem legsikeresebb korszakát éli a franchise. Nem csak arról szól a fáma, hogy három évente csinálnak egy Super Bowl menetelést, hanem egyszerűen évek óta szétalázzák a ligát. Azzal, hogy a múlt héten a Patriots legyőzte a Billst, megszerezték ugyanis a 10. győzelmüket a szezonban. Ez azt jelenti, hogy már sorozatban 15 éve minden egyes szezonban legalább 10 győzelmet szereztek. Elképesztő.

 

Mindössze egyetlen egy csapat van, ami ennél is nagyobb dinasztia volt, az elsősorban Joe Montana és Jerry Rice fémjelezte 49ers még 1983 és 1999 között. Vagyis Bradyék ezt a rekordot is átadhatják a múltnak jövőre, hisz lássuk be, semmi sem mutat arra, hogy 2018-ban ne lenne ugyanilyen domináns a csapat. Sőt, ha Brady még játszik 4-5 évet, ahogy tervezi, akkor a 20-as is összejöhet.

 

Ráadásul ez a nagyszerű sorozat úgy jött össze, hogy Tom Brady 2008-ban megsérült az első héten és Matt Casselnek kellett beugrania helyette egész szezonra. És még így is 11-5-ös lett a csapat, bár csodák csodájára nem fértek be a rájátszást érő helyekre.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!