Connect with us

Hír

Rodgers visszatért!

Amit sejteni lehetett, bekövetkezett: Aaron Rodgers tegnap visszatért a Green Bay Packers edzésére, ráadásul nem csak a tréningeken, de a meccseken is újra ott lehet majd a pályán!

 

 

Rodgers még októberben szenvedett kulcscsonttöérst a jobb vállában, ami miatt műtétre szorult, és a Packers IR-ra rakta irányítóját. Clay Matthews szerint ez hiba volt, mert így várniuk kell a 15. fordulóig, hogy újra ott lehessen a pályán Rodgers – mert bizony ez nagyon úgy néz ki bekövetkezik!

 

Rodgerst ugyanis nevezte a Packers az IR-ról visszatérő játékosok közé, vagyis innentől 21 napjuk van aktiválni őt az aktív rosterre. Ugyanakkor nem győzik hangsúlyozni McCarthyék, hogy ez csak abban az esetben fog megtörténni, ha Rodgers egészsége ezt lehetővé teszi. Az irányító további vizsgálásával csak a Browns elleni meccs után foglalkoznak majd, és azon a héten dőlhet el, hogy a Panthers ellen ott lehet-e a pályára.

 

Ugyanakkor azt se felejtsük el, hogy ha nem lesz esély a rájátszásra, akkor biztos nem fogják erőltetni a visszatérését. Ehhez mindenképp le kell győzniük ma a Buccaneerst és jövő héten a Brownst, de ha a hátralévő 5 meccsüket is hozzák, még az sem garantálja a PO részvételt. Ha beteljesül ez a forgatókönyv, akkor 10-6-os mérleggel állnának, és a lehetséges wild card ellenfelekkel számolva a Falcons – Saints ellen hátrányban, a Seahawks – Cowboys – Panthers ellen előnyben lehetnek.

 

Rodgers visszatérése tehát több tényezős. A saját egészsége és a csapat győzelmei mellett a riválisai vereségeiben is bíznia kell, ha nyeregben akarja magát érezni. Ráadásul az NFC South csapatai még több meccset is játszanak egymás ellen, ott is kialakulhat egy olyan forgatókönyv körbeverés esetén, ami nem a Packersnek kedvez. Ja, egyébként Rodgersnek tegnap volt a születésnapja, ennél szebb ajándékot nem kaphatott volna.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!