Connect with us

Hír

Shazier sérülése súlyosabb, mint gondolták

Ryan Shazier, a Steelers linebackere átesett egy gerincműtéten tegnap, miután a hétfő esti rangadó során sérülést szenvedett a Bengals ellen és a pályáról egyenesen a kórházba kellett szállítani. Az előzetes hírek alapján nem kellett volna sort keríteni a műtétre, úgyhogy ez a hír mindenképp aggasztó Shazier állapotát tekintve. Az biztos, hogy idén már nem játszik, de akár a pályafutása is veszélyben lehet. Az NFLPA, tehát a játékosok szakszervezetének orvosa, Dr. Anthony Alessi szerint komolyabb a baj, mint elsőre gondoltuk és tényleg súlyos sérülésről beszélhetünk.

 

 

Nem néz ki jól a helyzet. Ebben a szezonban már nem fogjuk a pályán látni. De az is lehet, hogy többet nem focizhat. Sokkal komolyabb a helyzet, mint azt elsőre gondoltuk. A gerincoszlop körül a csontjai elmozdultak. Ez sokkal komolyabb, mint egy zúzódás [amire előzetesen gyanakodtak].

 

Tegyük hozzá, hogy nem Dr. Alessi vizsgálta Shaziert vagy végezte a műtétet, hanem a sérülés és a műtét szakértőjeként mondta el a véleményét, így kezeljük helyén a nyilatkozatát. A Steelersnél nem mondtak sokat Shazier állapotát illetően, akár azt, hogy tudja-e mozgatni a lábát, vagy hogy mit várnak a felépülésével kapcsolatban. Egyelőre tehát reménykedünk a teljes felépüléséért.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!