Connect with us

Hír

Sidney Jones bemutatkozik!

Zöld utat kapott Sidney Jones a csapatba kerüléshez, és aktiválni fogják az aktív keretbe. Ennek eredményeként a Cowboys ellen debütálhat majd az NFL-ben, illetve a csapat rájátszás meccsein is bevethető lesz.

 

A második körben az Eagles által draftolt újonc cornerbacknek, Sidney Jonasnak eddig ki kellett hagynia az idei szezont, mivel márciusban elszakadt az Achillese.

Jones az NFI (Reserved/Non-Football Injury) listára került a sérülése miatt, ám a hónap elején elkezdett edzeni a társaival. Ez pedig a szabályok értelmében egy három hetes intervallumot ad a csapatának arról, hogy eldöntse a sorsát: vagy nevezik az aktív rosterre, vagy kihagyja a szezon hátralévő részét is. Doug Pedersonék így éles figyelemmel kísérik Jones edzésmunkáját a héten.

Ez az a pont, ahol meg kell figyelnünk, hogy milyen fizikai és mentális állapotban van jelenleg. Tudom, hogy egészséges és mindent megtesz, de elég régóta nem kapott ütést és napi terhelést. Látni akarom hol tart és, ez ki is derül a hét végén.

Az Eagles sok reményt fűz a cornerbackhez, hogy segítse a secondary munkáját. A 2016-os idényben ugyanis a Philadelphia rendelkezett a legrosszabb secondaryvel, ezért is draftolták Jonest a második körben. Az idei évre azonban olyan, mintha kicseréltek volna mindenkit a csapatrésznél. A jelenlegi két cornerback közül a tavaly borzalmas Mills hoz egy erős közepest, a Billstől megszerzett Darby is felülmúlja magát a tavalyi, borzalmas szezonhoz képest, Patrick Robinson pedig már ligaszinten elit játékot hoz. Az Eaglesnek nem lesz könnyű dolga, ha játszatni akarják Jonest, hiszen nehéz lesz neki helyet találni ilyen jó teljesítményű cornerbackek között.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!