Connect with us

Érdekességek

Tom Brady lenyomhatja a héten Brett Favre-t

Tom Brady számos rekordot tart, ami nem meglepő, hisz minden idők egyik legjobbja. Ennek speciel a Bills örülhet a legkevésbé, ugyanis karrierje során Brady 26-3-as mérleggel rendelkezik a Buffalo ellen (amiből egy egy 17. héten leadott meccs volt), ami holtversenyben a valaha volt legjobb (Brett Favre a Lionst győzte le 26-szor karrierje során).  Most hétvégén egyedüli csúcstartó lehet.

 

 

Brady imád a Bills ellen játszani és ezt nem csak a remek mérleg mutatja. 29 meccsen 7316 yardot passzolt 63 százalékos passzpontossággal, mellé 66 TD-t mindössze 20 INT mellett. Ez idő alatt mindössze 54-szer sackelték, 101,5-es passer ratinget tudott felmutatni, ráadásul két futott TD-je is van.

 

Az első vereségét a Billstől 2003-ban szenvedte el négy győztes meccs után. A következő L 13 megnyert találkozó után érkezett 2011-ben, egy olyan mérkőzésen, ahol négy TD mellett négy INT-t dobott. Az utolsó vereség pedig 2014-ben volt, amikor nagyjából csak egy félidőt játszott a szezon utolsó meccsén, a Bills pedig 17-9-re győzni tudott.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!