Connect with us

Hír

Vance Joseph amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan mehet is

Nem, ez nem az én kívánságom, bár kísértetiesen hasonlít arra, amit már vagy a szezon közepe óta szeretnék. Ez a találgatás a Broncos utolsó mérkőzése után indult be, amikor Vance Joseph és csapata ismét egy súlyos, több mint két labdabirtoklásos vereséget szenvedett.

 

 

Ez már a nyolcadik olyan mérkőzés volt, ahol legalább 10 ponttal kapott ki a csapat, ezzel pedig újabb negatív rekordokat döntöget az újonc vezetőedző. A Redskins elleni mérkőzés előtt, két mérkőzéses győzelmi sorozatot kezdett meg a csapat, de a szurkolók és vezetők nagy része nem erre, hanem a nyolc mérkőzéses vereségsorozatra emlékszik inkább.

 

Az idén sok vezetőedző alatt remeg a kispad, de Vance Joseph helyzete az egyik legérdekesebb. Ő ugyanis újonc vezetőedző, mindössze 15 mérkőzéssel a háta mögött. Egy rossz szezon után ritkán szoktak kitenni edzőket, de Josephnek könnyen sikerülhet ez a bravúr. Sőt nem állunk messze az igazságtól, ha azt állítjuk, hogy teljesen megérdemelt lenne a menesztése. A Broncos a kezdeti jó mérkőzések után teljesen bezuhant és egy reménytelen, ötlettelen, szívtelen gárda lett. Azt tudtuk, hogy az offense nem fog hasítani, mert irányítóprobléma van a csapatnál, de a defense ilyen szintű leamortizálását kevesen várták. Főleg nem egy védőguru edzőtől.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!