Connect with us

Hír

Wilkerson: Leader vagyok, vagy valami olyasmi

Úgy érzem, kiérdemeltem mindent, amit kaptam.
Miért?
Mert kiérdemeltem.

Muhammad Wilkerson, a New York Jets defensive endje híres késéseiről, amikkel az utóbbi időben többször is címlapra került. Az előző hónapban kétszer is padra került ezek miatt és otthon is maradt a múlt heti, New Orleans Saints elleni meccs alatt. Todd Bowles, a Jets edzője szerint a játékos letöltötte a büntetését, de a kérdésre, hogy Wilkerson játszhat-e a következő mérkőzésen, nem adott biztos választ.

Amikor a sajtótájékoztatón megkérdezték a játékost, hogy a drukkerek bízhatnak-e még benne, azok után, hogy cserben hagyta a csapatot, azt válaszolta:

Úgy érzem, a tetteim miatt vagyok vezető, tudják, a segítségemért, hogy felépítettem ezt a szervezetet.

A csapat vezetői azonban nem így látják. Wilkerson a 2016-os, $86 millió szerződéséért 12 sacket jegyzett, azóta pedig az elmúlt 28 meccsen csak nyolcat. Teljesítménye és magatartása nem hozza közelebb őt még egy szerződéshosszabbításhoz, sőt nagyon úgy néz ki, hogy a szezon után repülni fog a csapatból. Az, hogy az utolsó két mérkőzésen pályára léphet-e, még nagy kérdés, mivel ha megsérül, akkor garantáltan kap a következő szezonra $16,75 milliós csekket.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!