Connect with us

Hír

Wilkerson megint elkésett, nem utazik a csapattal

A Jets vezetése azt a döntést hozta, hogy Muhammad Wilkerson nem utazik el a Saints otthonába, mivel többször is elkésett. Wilkerson késve jelent meg a péntek reggeli csapatmegbeszélésen – ez pedig nem az első ilyen volt nála -, ezért kapta ezt a büntetést.

A tehetséges DE két héttel ezelőtt már kapott figyelmeztetést a csapattól, akkor a Chiefs ellen a kezdőből került ki. Nem figyelt azonban a jelekre és most meg is bosszulta magát a fegyelmezetlenség, mivel az utóbbi pár évben nem egyszer késett el edzésről vagy megbeszélésről.

Wilkersonnak 2021-ig tartó szerződése van átlag 16,75 millió dollár éves fizetéssel, amivel bőven a csapat legjobban fizetett játékosa a jelenlegi keretben. Öt éves, 86 milliós szerződése után a guard Brian Winters jön a listán a maga 29 milliós négy éves szerződésével. Azért Wilkersonnak nem ártana figyelnie az órát, mert folyamatos késései után, ha mégis kirúgják, nem sok csapat fog sorban állni egy tehetséges, de megbízhatatlan játékosért. A Jets $11 milliót spórolhatna kivágásával és $9 millió halott pénz keletkezne utána.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!