Connect with us

Hír

Wilson: Miért is lett megbírságolva a Hawks?

Russell Wilson, a Seattle irányítója jelen pillanatban két dologgal kapcsolatban van összezavarodva. Először is nem érti, hogy miért akarták az oldalvonalra küldeni, mikor agyrázkódás-gyanús esete volt, másodszor nem érti a liga által kiszabott $100 000-os büntetést, amit a Seahawksnak kell kifizetni.

A Karlos Dansby-től elszenvedett ütés után fogta a fejét, de úgy érezte, minden rendben van és csütörtöki nyilatkozatában ezt mondta:

Teljesen tiszta voltam, csak az állkapcsomnak esett rosszul, de aztán… Hát, így döntöttek.

Wilson problémája, hogy úgy kapta a csapat a pénzbírságot, hogy semmi baja nem esett. De miután egy riporter megkérdezte tőle, hogy megváltoztatná-e a dolgokat, ha tehetné, elég ingerülten válaszolt.

Miért tenném? Ez csak egy játék volt. Teljesen jól éreztem magam, szóval nem, nem változtatnék semmin.

Talán azon kellene inkább elgondolkodnia, hogy ha mégis súlyosabb baja lett volna, mégis mennyit kellene fizetnie a csapatának (nem feltétlen csak csekk formájában) és neki a szabályszegésért. A liga egyik legfontosabb feladata a játékosok védelme és ezzel az enyhe büntetéssel nem fogják megakadályozni, hogy ilyennek előforduljanak, tehát komolyabb eszközökre lenne szükség.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!