Connect with us

Hír

125 névnél tart az idei Pro Bowlerek listája

A Pro Bowl papíron az NFL All Star gálájának a megfelelője, ráadásul kint számon is tartják, hogy kinek hány ilyen meghívója van. Hogy ez miért nevetséges, arra itt az n+1 indok.

 

 

Kezdjük azzal, hogy egy javarészt közönség szavazáson alapuló kerettagság miért számít a CV-ben? Miért hangsúlyozzák ki ennyire, ha valaki Pro Bowler? Persze, alapesetben ezzel nem lenne baj, de ha eddig nem győztek meg arról, hogy ennek semmilyen jelentősége nincs, álljon itt pár adat az elmúlt évek résztvevőiből.

 

Az eredetileg 88 fős keret 125 nevet számlál. Hogy miért? Mert a játékosok többsége lemondja, hiszen csak nyűg a számukra. Akadnak igazolt hiányzok, például a Super Bowl résztvevők (a 37 idei hiányzóból csak 10-nek ez a mentsége), vagy akik megsérültek a beszavazásuk óta (Carson Wentz például), de a többség az szimplán visszautasítja a meghívót. Bár nincsenek komoly ütközések, és igyekeznek vigyázni azért egymásra a játékosok, többen is inkább kés alá fekszenek a fáradtságokkal teli alapszakasz végén minthogy szórakozzanak egy hétig a meccs helyszínén.

 

A közönség számára legalább próbálják szórakoztatóvá tenni az eseményt, és tavaly óta ismét bevezették a különböző ügyességi versenyeket egyéni és csapatszámban egyaránt, de ez a meccs értékét nem növeli. Tavaly szintén 125 játékos kapott meghívót, a rekordot a 2016-os Pro Bowl tartja, ahol összesen 45 játékos mondta le a meccset.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!