Connect with us

Hír

A Chargers akár irányítót is húzhat

A Los Angeles Chargers legutóbb a 2013-as drafton hozott irányítót csapatába. Akkor Brad Sorensent választották a hetedik körben, aki két évig volt a csapatnál, de nem lépett pályára. Most viszont erősen el kell gondolkodniuk a kérdésen, mivel Philip Rivers 36 éves, és nem játszhat örökké a Chargersnél. Cseréje ugyan van, Cardale Jones és ott van a 34 éves Kellen Clemens is, de ő szabadügynök lesz márciustól.

 

 

Riversnek jelenleg még két évet tartalmaz a szerződése, amivel még időt nyert csapata, és bár soknak tűnik, mégis nagyon szorítja őket. Tehát éppen itt lesz az ideje keresgélni a jelenlegi irányító utódját, ami pedig nem lesz könnyű feladat. A general manager, Tom Telesco így nyilatkozott az ügyről:

 

Tudjuk, hogy Rivers nem tud még 10 évet játszani, tehát lő kell állnunk egy tervvel a jövőt illetően. De a megfelelő idő, hely és ember még nem jött meg számunkra.

 

A Chargers a 17. helyen választ majd a drafton és legalább 3-4 komoly irányítóproblémákkal rendelkező csapat lesz előttük. Érdekes lesz látni, hogy mit lépnek, ha az egyik top irányítóprospect még elérhető lesz számukra.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!