Connect with us

Hír

A Patriots látta a Jaguarsban a potenciált

Nem lesz ismeretlen egymásnak a két ellenfél a vasárnapi Patriots-Jaguars AFC döntő során, hiszen a két csapat korábban már találkozott a 2017-es szezon alkalmával. Ha nem is az alapszakaszban, de az edzőtáborok során, a közös edzésekkor volt alkalmuk felmérni egymást, belelátni egymás munkájába. Ugyan Bill Belichick szerint ennek a közös munkának nincs nagy jelentősége a soron következő találkozó szempontjából, de azért egy-egy patriotsos játékos elismerő szavakkal illette az ellenfelet. Nate Solder is kifejezetten jó véleményt alkotott a floridaiakról:

Óriási bennük a küzdőszellem, nagyon kemény srácok, láttam, milyen keményen dolgoznak és milyen beleadással játszanak. Tehetségesek, és elnézve ahogy dolgoznak, nem lepődöm meg, milyen sikereket értek el. Ehhez mérten kell nekünk is készülnünk, hogy meg tudjuk őket verni.

A csapat offensive tackle-je mellett, Matt Slater, a speciális csapategység kapitánya is megemlékezett a Jaguars játékosainak keménységéről:

Nagyon kemények, fizikálisak, de nem is meglepő, hiszen Marrone mester korábban dolgozott támadófalemberekkel, tudja jól, hogy kell feltüzelni a srácokat. Ha megnézzük a felvételeiket, egyértelműen látszik milyen keményen lépnek fel, ezt tapasztaltam a közös edzéseink során is. Ez a hozzáállás vezetett oda, hogy most épp velük játszhatunk a konferencia fináléjában.

A patses játékosok által emlegetett keménység és hozzáállás kelleni is fog majd vasárnap, hiszen a New England már szinte hazajár az AFCCG-be. Ráadásul az utolsó találkozójuk sem sikerült a legfényesebben a floridai csapat számára, a 2015-ös idényben 51-17-re mosták fel velük a gyepet, amivel összességében 10-1-re módosult a Pats-Jags örökmérleg.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!