Connect with us

Hír

Amendola egy Eagles-mezt őriz, hogy emlékezzen, honnan indult

Danny Amendola draftolatlanként érkezett a ligába és teljes újonc évét a Dallas Cowboys gyakorlócsapatában töltötte. A szezon végén változásra volt szüksége és inkább az Eaglesnél próbált szerencsét. Itt figyelt fel rá egyébként Pat Shurmur, aki a következő szezonban el is vitte magával a Rams aktív keretébe, ahonnan igazából beindult a karrierje.

 

Amendola épp egy hónapja tweeteljte ki az alábbi képet, ahol egy bekeretezett, nevével ellátott Eagles edzőmez mellett áll. Akkor még nem mondta el a történetet, viszont most, hogy az Eagles lesz az ellenfelük a Super Bowlban, igen.

 

Egy barátom találta meg ezt az eredeti edzőmezt, amit Phillyben viseltem. Csak egy ilyenem volt, rárakták a nevem meg minden és azt hiszem árulták is valamiért. A barátom megvette, bekereteztette és azt mondta, hogy akasszam ki a falamra, hogy sose felejtsem el a napot, amikor kivágtak. Fel is akasztottam és sosem felejtem el.

Elég hátul voltam a depth charton, de nagyon sokat tanultam az edzőktől. És elég jó elkapók is voltak ott: Jason Avant, DeSean Jackson, Jeremy Maclin, Hank Baskett, illetve Kevin Curtis, akitől kifejezetten sokat tanultam. A legtöbbekkel még most is tartom a kapcsolatot.

 

 

A mez folyamatosan emlékezteti Amendolát, hogy milyen nagy utat járt be. A draftolatlan gyakorlócsapatos elkapóból a rájátszás hőse vált, idén két meccsen 18 elkapása, 196 yardja és 2 TD-je is van januárban, most pedig újabb Super Bowlra készülhet.

 

Sosem tudtam, hogy miből fog állni az NFL-karrierem. Csak lehajtottam a fejem és a belem is kidolgoztam, ez pedig mára sem változott.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!