About the author

9 Comments

 1. 1

  csak ezt ne

  Korai a Chiefs részéről ünnepelni ezt a cserét, meg a hatalmas win is elhamarkodott. Majd meglátjuk. Egyelőre nem egy felesleges játékostól szabadultak meg, hanem elvesztették azt az irányítót, akivel 5 pluszos szezont, abból 4 PO-t érőt összehoztak – szerintem egy elég közepes kerettel. Ez ami biztos.

  Az, hogy majd az általuk két első körért beszerzett újonc mit hoz a konyhára, az még a jövő zenéje, 2-3 év múlva lehet ezt komolyabban értékelni. Brocki is nagy sztár volt, amíg nem játszott. Luck is jó volt, amíg játszott, meg RGIII, amíg voltak lábai. De nem szurkolok ennek, csak megvan az esélye sajnos, (ellenkezőleg, azt gondolom kellene pár új nagy sztár a ligába akiért érdemes nézni a meccseket).

 2. 2

  Matyika29

  Abszolút egyetértek veled.
  Mindig lehúzzák Smith-t, de az ember gyakorlatilag elkapó nélkül bevitte a csapatot a playoffba 4-szer. A rutintalan Mahone-nal, ilyen elkapó gárdával 1-2 évig tuti nem lesz playoff. Idén láttuk, hogy még egy Bortlesszel is majdnem SB-ba jutott a Jags… és Smith nála jóval jobb irányító. Szóval szerintem a Redskins sem járt vele rosszul.

 3. 3

  petipajti

  kicsit kiegészíteném a cikket.
  a chiefs részéről úgy jó, amelyik úton elindultak. tavaly azt mondták smithben nincs meg az a plusz,ami kiemelné őket, ezért hoztak egy speciálisnak gondolt újoncot. ennek tükrében jó a csere,de ha mahomes nem válik be akkor kuka az egész. de az az irányt minősíti, nem kifejezetten ezt a cserét.
  a redskins meg a két taggel szúrta el,egy még belefért volna, aztán lehetett volna hosszabbítani luck carr stafford előtt.de nem,kell még egy tag, persze,hogy nem akar ott játszani cousins.ezt tudták ők is.sikerült vállalható irányítót szerezni nem top fizetéssel. a két tag után megmaradt lehetőségek közül még mindig ez a legkevésbé rossz.
  cousins meg oda mehet,ahova akar. bortles és hurns kivágásával akár a jaguars is beleférhet. contender csapat pár évig,akik 25 milla körül tudnának fizetni. szerintem ez jól hangzik.
  kérdezek egy meredeket: cousins –> vikings? qb nincs, pénz van, a csapat jó.

 4. 4

  Kec

  Pont ezt akartam írni a Chiefs oldalrol. Azt csak a jövő dönti el, hogy ez hatalmas win lesz vagy nem. Semmi sem garantalja, hogy Mahomes franchise irányító lesz. Valóban majd 2-3 év múlva elválik.

 5. 5

  csak ezt ne

  Nagyon jó kiegészítések szerintem, amiket írtál.

  Cousins – Vikings. Felmerült ez is, nagy dobás lenne szerintem. Ott simán SB esélyes lenne a csapat vele. És jót tenne a QB piacnak is :-). Csak a csapat ethoszát cincálná meg kicsit szerintem. Elég nehéz lenne megmagyarázni, hogy volt 3 a csapatnál már bizonyított irányítónk, de mi egy negyediknek adtunk sztárgázsit. Innen muszáj lenne SB-ba jutni, sőt megnyerni azt, csak az tömné be a szájakat.

 6. 6

  Kajzerszoze

  A CLE lemaradt Smith-ről, mert vélhetőleg Alex nem akart odamenni. Szerintem is rangján aluli lett volna. Smith idén mindenkit megcáfolt a játékával, nemcsak közelre lát, sőt. Ezek fényében Cousinsnak is égő lenne CLE, ha legalább annyira tartja magát, mint Smith.

  A Jetsben marad McCown szerintem és húznak újoncot. Jók voltak idén, az irányító sérüléséig simán vállalható volt a szezon, sőt még utána sem adták könnyen magukat.

  A DEN simán lehet Cousins következő állomáshelye. Vagy tényleg a JAX, szerintem sem rossz elképzelés. Szerintem Bortles sem homály, de ahogy felvezetted, simán lehet jó.

  ARI és MIN lesz még QB nélkül, ez is komoly célállomás lehetne, de szerintem MIN-ban megoldják.

  Brees marad NO-ban, ez pedig egyértelmű.

  Érdekes keringő lesz, és már elkezdődött, senki sem akar várni a piac megnyitására.

  Egy biztos, ha a Chiefs tavaly megkezdett logikai vázát nézzük, nagyon jól jártak ma.

 7. 7

  rowi

  átgondoltam a reggelhez képest és a skins C-je reális. igen, bebetonozták maguknak a középszerűséget, és cousinst is elszúrták legkésőbb tavaly tavasszal, de ha már így benavigálták magukat a zsákutcába, akkor legalább képesek voltak kifarolni belőle. igaz, a lökhárító leesett, meg a tükör is letört. amith sztem az a kategória, akit a népsport 6-osra értékelne egy meccsen. jó. sem több, sem kevesebb. egy tisztes iparos, akinek azért vannak bőven jobb napjai is (szezon első fele), de valójában nem ez ő. vannak nála bőven rosszabbak is kezdőként. behúzásával mindenesetre mindenkinek elévágtak, így a többiek (ari, den, nyj, buf? cle?) gondolkodhat, hogy kell-e cousins, és ha igen mennyiért, vagy megvárják, hogy a vikings hogy sakkozik a triójával. bár ha zimmer reális, akkor bradfordot boltolja el.
  a chiefs A+ -a viszont sok nekem, mert most ott állnak egy újonccal védőháló nélkül. inkább A- nálam a rizikó miatt.

 8. 8

  gameair

  “Az biztos, hogy Smith nem tudja felvirágoztatni a Redskinst” ezzel nem értek egyet, szerintem Smith ennél jobb irányító és ha megfelelő csapat van körülötte akkor nem látom, hogy miért ne lehetne még 4 évig megoldás.

 9. 9

  rowi

  a min nemhogy qb nélkül van, hanem egyenesen túl sok is van. a 3-ból kell kettőt kiválasztani, azért ez menni fog.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team