Connect with us

Hír

Belichick: Long jobban illik az Eagles védelmébe

Chris Long a tavalyi évben távozott a Patriotsból szabadügynökként. Most pedig egykori csapatával kell szembenéznie a szezon legnagyobb mérkőzésen, a Super Bowlon. Bill Belichicket, a Pats vezetőedzőjét kérdezték erről, hogy készen állnak-e erre is.

Szerintem Long tehetségét sokkal jobban tudja kamatoztatni Philadelphiában. Rengeteg jó tulajdonsága van Chrisnek, és ezeket jobban tudja hasznosítani új csapatánál, mint nálunk tudta volna. Nálunk is remek munkát végzett, ő egy nagyon jó csapattárs és mindig minden alkalmat megragadott a munkára. De az Eagleshez jobban illik karrierje alapján, képességileg, és itt nem teljesen tudott volna kibontakozni. Szerintem jó, hogy free agent lett. Ez egy olyan lehetőség a játékosok számára, hogy a megfelelő csapatba kerülhessenek, akinek tényleg szüksége van rájuk. Láttam már ezt akkor, amikor a Giantsnél voltam. Rengeteg linebackerünk volt, és sokan közülük nem játszhattak posztjukon, mert mások megelőzték őket, pedig ha elmentek volna szabadügynökként, sokkal jobb lehetőségeik lehettek volna. Ez mindenki számára egy adott alkalom, hogy a legjobb játékosokat a hozzájuk illő csapathoz válasszák.

Chris Long egyébként 2005-től 2015-ig volt a Rams játékosa, és azért ment el a Patriotshoz, hogy Super Bowlt nyerhessen. Erre idén is megvan az esélye, csakhogy az ellen a csapat ellen, akivel már megjárta ezt az utat.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!