Connect with us

Beharangozó

Bills Mafia

Januárt írunk, amikor a szervezett bűnözés kicsúcsosodik az amerikai futballban. Megannyi család készül a térhódításra, amit egy évig terveztek alaposan, és amihez rengeteg, a családhoz közel álló emberek életet kellett feláldozni. Így volt ezzel a Pegula család is, akikre egy újabb háború vár a Khan család ellen.

 

 

Buffalo az ország eldugott részén van, a kanadai határtól nem messze, New York államban. Emiatt a kutya nem törődött velük azóta, hogy 1999-ben utoljára tényező volt a város az amerikai bűnözésben. Ám azóta új család irányítása alá került a környék, hiszen a Pegula família birtokolja az összes fontos bűnszervezetet a városban.

 

Ilyen a Bills is, ami a család ékszerdoboza lett. A szervezet főleg disznóbőr futtatással foglalkozik, amihez a legmegfelelőbb embert sikerült beszervezniük. Ő LeSean “50 Shady of TD” McCoy, akinek a kezében biztonságban van a szajré, és a lehető leghamarabb szórja szét az árut az országban. McCoy a kis Vespáján régebben jóval gyorsabban süvített, de a mostani 4 yard/óra sem rossz átlagsebesség tőle. 50 Shady of TD ráadásul legutóbb 2013-ban vehetett részt ilyen komoly háborúban, amikor még a philadelphiai család szolgálatában állt, de eddigi három ilyen háborúja során egyaránt vesztesen távozott. Most nem szeretné ő kapni a több golyót, így biztos ki van éhezve a vérontásra.

 

Hogy miért is rá hárulhat a főszerep, az a szisztematikában keresendő. A Bills ugyanis nem meri másra bízni a terjesztést, hiába van ott a megbízható Tyrod “Benchtelen” Taylor, aki elvileg az irányítója ezeknek a folyamatoknak. Benchtelen forrásai ugyanis szimplán felszívódtak, vagy csak elbújtak a hóban, de egyszerűen alig van olyan embere, akinek a kezébe merné adni az árut. Pedig nála jobban kevesen vigyáznak a portékára, az ő irányításával alig vész kárba a szajréból. Amikor egy hét fizetett szabadságra küldték aranyhala halála miatt, Nathan “Kisgyerek” Peterman kezébe került a bolt, aminek az lett a vége, hogy ötször is kirabolták őket Los Angelesben, Don Pegula pedig kis híján megölette azokat, akik felelősek voltak ezért.

 

 

Ám ennek ellenére sem tűnt el a süllyesztőben a mafia, köszönhetően annak, hogy egy új rokon végre felköltözött a kies Buffalóba. Ő pedig Sean “Gulya” McDermott, aki összeterelte a “Bölénycsorda” gúnynévre hallgató brigádot, és újra feltette őket a bűnözési térképre. Hogy mindenki féljen a gúnynévtől, ezért hagyta, hogy Gulyaként váljon ismertté, de a csapaton belül “A doki” is elterjedt. Jellemző a stílusára, hogy egyedi pszichológiai módszerekkel veszi rá a legnagyobb verőemebereit is arra, hogy tinilányokat megszégyenítve, könnyeikben úszva meséljenek el rejtett dolgokat magukról, ezáltal ők is megkönnyebbülten hajtják végre a bűncselekményeket.

 

McDermottnak ezekre az erősségekre kell építeni a Khan család elleni háború alatt, szépen lassan kell kivéreztetniük ellenfelüket. A floridai família védvonala ugyanis elképesztő, rövid idő alatt a teljes déli részt az irányításuk alá vonták, és szinte lehetetlen rajtuk áthatolni. Az egyetlen esélyük, ha továbbra is bíznak Benchtelen azon képességében, hogy nagyon nehéz kizsákmányolni tőle a disznóbőrt, aki ezáltal minél tovább tarthatja magánál azt.

 

A pszichológiai hadviselést pedig megkezdte a Gulya, hiszen akad egy elég labilis családtag Jacksonville-ben, akit nagyon könnyen össze lehet zavarni. Ő Blake “Bust” Bortles, akit ha sikerül lelkileg megborítani, akkor nagyon egyszerűen el lehet kerülni a floridai golyózáport. Nos, a hadüzenetet elküldték, és ez még csak a kezdet!

 

 

Ha sikerül megtörni a déli mafiacsaládot, akkor következhet a vérbosszú: Bostonban ugyanis a Kraft család sokadik éve gátolja meg Peguláék térnyerését, ám a lófej már nekik is be van hűtve!

 

 

[quote]Új olvasóink kedvéért mondjuk, hogy sokéves hagyomány az FK!-nál, hogy minden rájátszás-meccs elé mindkét oldalról írunk beharangozót, így ha ez a cikk túl egyoldalúra sikerült, akkor az nem véletlen.

 

Van egy párja is, azt pedig ERRE A LINKRE kattintva találjátok. Vagy keressétek fel a KIEMELT cikkünket, ahol minden mai meccshez találtok beharangozót, illetve a bold predictionjeinket is ott találjátok, ráadásul a meccsek alatt a kibeszélő is ott lesz.[/quote]

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!