Connect with us

Hír

Black Monday figyelő 2018 – FOLYAMATOSAN FRISSÜL!

Ez is eljött, véget ér az alapszakasz, ami egyben a Black Monday eljövetelét is jelenti. Ekkor válik számos jelenlegi főedző és asszisztens munkanélkülivé, ezért is illette a fekete jelzőt. Az elmúlt napokban minden hivatalos és erősen valószínű pletykát megírtunk, de a móka csak ezután jön! Ebben a cikkben gyűjtjük össze az összes hírt a menesztésekről és maradásokról, szóval érdemes könyvjelzőzni, illetve folyamatosan frissíteni.

 

 

Egy távozó mégis van Denverben

Méghozzá az OLine coach, Jeff Davidson, aki az előző OC, Mike McCoy stábjának tagja volt, és hát finoman szólva sem végzett kiváló munkát.

Marvin Lewis szerint van rá esély, hogy marad a Bengalsban…

…de nem főedzőként! Már korábban is jelezte, hogy eggyel feljebb is elképzelné a jövőjét a vezetőségben, akár GM-ként, akár valamilyen consultantként.

Gettleman elengedi a jelenlegi asszisztenseket

Bár voltak arról hírek, hogy a Giants meg van elégedve a jelenlegi asszistens stábbal, Dave Gettleman general manager jelezte, hogy bármilyen állásajásintrjúra elmehetnek, a Giants nem gátolja meg sem ezt, sem az esetleges klubváltásukat.

BREAKING: Vance Joseph marad Denverben!

Pengeélen táncolt a jövője a tavaly kinevezett szakembernek, de John Elway megerősítette, hogy a 2018-as szezonban is Joseph irányítja majd a csapatot.

BREAKING: Bruce Arians visszavonul!

Több mint 20 évnyi edzősködést követően visszavonul a 65 éves szakember, amivel az Arizona Cardinals főedzői állása is kiadó!

OL edzőjétől is megvált a Lions, DC-jét is meghallgatják interjúra

Bár a hírek szerint nem terveznek nagy leépítést az offense edzők között, a korábban asszisztens főedző és támadófal edző szerepet betöltő Ron Pricne-t is elküldte a Lions. Holnap házon belüli jelölttel készítenek interjút, ugyanis a jelenlegi védőkoordinátor Teryl Austin is a pletykált jelöltek között van, bár ez inkább csak a Rooney rule betartásának tűnik.

A Bears QB gurut szeretne

Mitchell Trubisky mellé szeretnének egy támadó felfogású főedzőt hozni, éppen ezért Josh McDaniels, Matt Nagy és John DeFilippo a három legfelkapottabb név Chicagóban.

Csoportriválistól is van jelöltje a Lionsnek

Pat Shurmurt, a Vikings támadósorával idén csodát tevő támadókoordinátort is várják egy interjúra Detrotiban.

Marvin Lewis sorsa később dől el

Noha sokan biztosnak tekintik a főedző távozását, hivatalos megerősítés egyelrőe nem érkezett, és a hírek szerint nem is fog. A Bengals és Lewis ugyanis még nem döntött a közös jövőről, noha a 15 éve munkában álló főedző szerződése a szezon végén lejár.

Patricia és JMD is a Giantshez látogat

A Patriots mindkét koordinátorát behívná magához a Giants, és Adam Schefter szerint Patricia számára meg is lenne a következő állomáshelye.

Paul Guenther is kapós lehet

A Bengals jelenlegi védőkoordinátorának két lehetősége is van. Jon Gruden őt is kinézte a stábjába a Raidershez, vagy akár át is veheti Marvin Lewis helyét a Bengals főedzőjeként.

Mike Vrabel és Steve Wilks is a jelöltek listáján Detroitban

Úgy tűnik ragaszkodnak Bob Quinnék a Patriotsos kapcsolatú védőkoordinátorokhoz. Matt Patricia mellett a Patriots korábbi lienbackerjét, egyben a Houston Texans jelenlegi védőkoordinátorát, Mike Vrabelt is várják interjúra. Ugyanez a sors vár Steve Wilksre is majd, aki jelenleg a Panthersnél tölti be ezt a szerepkört, ám ő még a hétvégi wild card meccsre készül csapatával. Ezzel még nincs vége a jelöltek listájának, és szemmel láthatóan védőfelfogású főedzőt keresnek.

BREAKING: John Foxot menesztette a Bears!

Három szezont töltött a Szeles városban, de egyiken sem sikerült hatnál több győzelmet szállítani, ráadásul Mitchell Trubiskyt sem tudta normálisan használni. Úgy vélem jól döntött a Bears ezzel a lépéssel.

Matt Patricia érkezhet Detroitba

A legerősebb pletyka az elmúlt pár napban a Patriots jelenlegi védőkoordinátora, Matt Patricia neve. Ian Rapoport szerint a héten Detroitba repül interjúra, és jó eséllyel meg is kaphatja az állását, hiszen jó kapcsolatot ápol a korábban szintén New Englandben tevékenykedő Bob Quinn general managerrel. Patricia ráadásul megtartaná a jelenlegi offense stábot, amivel nincs kifogása a Lions vezetőségének.

BREAKING: Jim Caldwell menesztve!

Megvan a 2018-as Black Monday hivatalosan első távozója, méghozzá a Lions immáron ex-főedzője. 4 évig irányította a Lions csapatát, akikkel két rájátszást, egyben két one and done-t ért el.

Három jelöltet vár interjúra a Colts

Josh McDanielst (Patriots OC), Matt Nagyot (Chiefs OC), és Dave Toube-ot (Chiefs ST coach). Ez még nem a végleges jelöltek listája, ugyanis további szakemberek számíthatnak meghallgatásra.

Gruden már ki is nézte támadókoordinátorát

Még le sem szerződtette a Raiders, de a hírek szerint máris megtalálta az egyik asszisztensét. Gruden a Jets jelenlegi támadókoordinátorát, John Mortont szeretné Oaklandbe csábítani, hogy hasonló szerepkörben dolgozzon neki. A ragaszkodás nem véletlen, hiszen Morton Gruden első raiderses érája alatt is a stáb tagja volt a Raidersben. A Jets a híresztelések szerint nem állna a klubváltás útjába.

Vance Joseph magabiztos

Bár a zárófordulóban is kikapott a Brocnos, és egyre több pletykát hallani a menesztéséről, Vance Joseph meg van róla győződve, hogy második szezonját is megkezdheti majd a Broncos élén. Ugyanakkor több játékos is támogatását fejezte ki irányába, ami meggyőzheti Elwayt.

Chuck Pagano és Jack Del Rio is menesztve!

Nem várta meg a hétvő reggelt a Raiders és a Colts, és mindkét franchise menesztette jelenlegi főedzőjét, ahogy az várható volt. A Raidersnél Jon Gruden, a Coltsnál egy támadó felfogású edző lehet az utód.

Ideiglenesen új GM lesz Houstonban

Bill O’Brien állását bebiztosította a Texans, ám ez közel sem volt igaz Rick Smith general managerre. Nos, a Colts elleni vereséget követően bejelentette, hogy határozatlan időre lemond a posztjáról, és felesége betegségéből való felépülését szeretné teljes erőbedobással támogatni.

Hue Jackson MARAD!

Úgy tűnik nem tud olyan szezont hozni Hue Jackson a Cleveland Browns élén, hogy meginogjon Jimmy Haslam tulajdonos bizalma a főedzőben. Ez valahol dicsérendő is, de 1-31-es főedzői mérlegnél jogos is?

A Broncos is vált?!

Adam Schefter arról számolt be, hogy nagy valószínűséggel a Broncosnál is edzőváltás lesz, és Vance Joseph mindössze egy szezon után távozik a csapat éléről.

A Bengals nem házon belül keres új főedzőt

Erősítette meg Ian Rapoport a Twitterén. Vagyis akármennyire volt terelés, Marvin Lewis úgy néz ki tényleg távozik.

Hue Jackson is lapátra kerülhet

Hiába kardoksodott érte Jimmy Haslam, a Browns tulajdonosa, a borzasztó mréleg miatt úgy tűnik nem lesz maradása Hue Jacksonnak Clevelandben.

Mike Mularkey állása is veszélyben

A Tennessee Titans ma a rájátszás részvételért harcol, és amennyiben elbukják, nagy valószínűsggel Mike Mularkey állásába fog kerülni.

 

Jim Schwartz a Giantshez látogat

Az utóbbi egy-két napban igen felkapott neve volt az Eagles jelenlegi védőkoordinátorának a Giantsnél, és a hírek szerint várják majd interjúra csapata bye weekje alatt.

 

Két DC is visszavonulhat

Az már szinte biztos, hogy Dom Capers nem tér vissza Green Baybe, és sokak szerint a 67 éves szakember vissza is vonul, bár erről nincsenek hihető információk. Ha ő nem is, a Ravens 70 éves védőkoordinátora, Dean Pees szögre akasztja a walkie-talkiet a szezon végén.

 

Koordinátor cserék jöhetnek a Cowboysnál

Jason Garrett neve is elmerült a távozó edzők között, de az ő állása biztonságban van. Két koordinátora, Scott Linehan és Rod Marinelli azonban könynen távozhatnak.

 

Bill O’Brien kegyelmet kapott

Az idei év a Houston Texans számára a teljes csalódás jegyében telt. Mikor már végre úgy tűnt, hogy találtak egy franchise irányítót, ACL szakadás miatt kiesett a szezon második felére, illetve több kulcsjátékos is a maródiak közé került. Ez nyomós indok volt a rossz szezonra, de Bill O’Brien főedző és Rick Smith general manager így is veszélyben volt. Nos, O’Brien a hírek szerint megmenekült, és szerződése utolsó szezonját is megkezdheti a csapattal, Smith sorsa azonban még nem dőlt el.

 

Megvannak az első félhivatalos nevek, akik távozhatnak

Bár ez még nem a franchise-ok által közölt információ, elég megbízható források szerint Chuck Pagano (Colts), Jim Caldwell (Lions), Bruce Arians (Cardinals) és John Fox (Bears) is munkanélküli lesz holnaptól.

 

Jon Gruden a Raidersnél köthet ki

A 10 éve “szabadságon” lévő korábbi Super Bowl győztes edző most úgy tűnik visszatér. Bár korábban a Bucs volt a legfelkapottabb jelölt, egy másik egykori csapata, az Oakland Raiders lehet a befutó, akik egy elég vaskós szerződéssel csábítanák magukhoz.

 

Jay Gruden sem távozik

Bár felröppent a pletyka, hogy a Redskins teljes rebuildet akar, végül kitart jelenlegi főedzője mellett, akit a Bengals nézett ki magának.

 

Dirk Koetter megtarthatja az állását

A Buccaneers nem fog főedzőt cserélni, és továbbra is Koetter kezébe adják az irányítást.

 

Marvin Lewis 15 év után távozhat

Egyelőre erről nem érkezett hivatalos megerősítés, ráadásul Lewis azóta folyamatosan ködösít. A Bengals mindenesetre nem válna meg tőle, de Lewis mindenképp lemondana, és akár GM-ként is elképzelné magát valamelyik csapathoz.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!