Connect with us

Hír

Brady: Nem számít, ki mennyire tapasztalt vagy éppen fiatal

Ezen a héten fog a rájátszásban megmérkőzni Tom Brady és Marcus Mariota egymás ellen, az érdekesség ebben pedig az, hogy ez az eddigi legnagyobb korkülönbség két kezdőirányító között, 16 év. Bradynek a következő lesz a 35., Mariotának pedig a 2. playoff mérkőzése élete során, tehát világos, ki a tapasztaltabb. Erről kérdezték a Pats irányítóját:

Szerintem az lerí valakiről, milyen jól játszik valójában. A nap végén nem az öregek vagy a fiatalok fognak győzelmet aratni, és nem a hazai vagy a vendég csapat. Minden a teljesítményen múlik. Senki nem fogja megcsinálni helyetted, te vagy kint a pályán azon a poszton, amit kiérdemeltél. Az edzőid hisznek benned, a csapatod bízik benned. Játszod, amit kell és kihozod magadból a legtöbbet, amit lehetséges. Ha neked kell tackle-t adnod, passzolnod, elkapnod, blockolnod, futnod, vagy bármit mást, ki kell hoznod belőle a maximumot. Bárki is csinálja ezt jobban abban a bizonyos 60 percben, az fogja megnyerni a meccset. Minden játékos számít, csak ki kell menni oda és bebizonyítani, hogy igenis minden mozdulat és mindenki számít.

A történelem azt mondatja velünk, hogy a tapasztalat azért általában diadalmaskodik. Ha legalább 13 év különbség volt az ellentétes irányítók között, akkor mind a négy alkalommal az idősebb nyert. Azt mondjuk tegyük hozzá, hogy Brady annyi idős volt, mikor megnyerte első Super Bowlját, mint most Mariota.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!