About the author

28 Comments

 1. 1

  katonadani

  Broncos vagy Jets lesz szerintem Cousins helye

 2. 2

  Arnold Patsenegger

  Szerintem is a Broncos elviszi, de hogy állnak pénzzel?

 3. 3

  Cruyffista

  Remélem az előbbi. :D

 4. 4

  Cruyffista

  Ha nem is rózsásan, de nem olyan rosszul. Elég Talib 12 milliójától elköszönni, aki hamarosan 32 lesz.

 5. 5

  katonadani

  azt mondják, hogy hatalmas garantálttal, kisebb éves fizuval szeretnék csábítani

 6. 6

  rowi

  most éppen hogy, de beleférne nekik.

 7. 7

  Máté Mészáros

  Ha igazak a hírek és Vance Joseph bele van szerelmesedve Mayfield-be, akkor szerintem kihúzzák. Cousinsnak maradna a Jets, a Browns, és a Cardinals (ahol, ha jól tudom, nem igazán van lóvé, de hátha) Mindenesetre izgalmas lenne! Mit gondoltok?

 8. 8

  Cruyffista

  Elway dönt, nem Joseph. Szerintem most unta meg a töketlen irányítókat, a szezon közben is tett nem túl elegáns megjegyzéseket erre. Az valóban igaz, hogy Mayfieldre VJ mondott kedves szavakat, viszont a Senior Bowl-on nekem nagyon nem tűnt meggyőzőnek. Ráadásul ha most reálisan nézzük: Van a Broncosnak egy tényleges klasszisra való pénze. Mit tudnak vele csinálni? Elhozni a legjobb irányítót aki elérhető, hogy aztán a másik hiányposztot (támadófal) majd egy 1/5-tel orvosolják, és így is marad azért jó néhány pick arra, hogy betömjék a foltokat. Ez egy járható útnak tűnik szerintem.

 9. 9

  chester

  Szoval egy kozel 34 eves iranyitoval hosszabbitottak 4 evre olyan 23,5 millios atlaggal, de ez Cousinsszal nem sikerult. Eleg fura ez a Redskins…

 10. 10

  Vicgeordie

  Ahogy látom az overthecap-en, ha elküldik Talibot akkor talán belefér Cousins és a draftoltak. De senki más nem, így akkor nyista további erősítés (sőt valószínű hogy még úgy is mennie kellene plusz 1-2 embernek)

 11. 11

  Vicgeordie

  Browns esélytelen? Igazából nekik és a Jetsnek van pénze rendesen

 12. 12

  csak ezt ne

  Logikusnak tűnik ez a csere, de csak azután, hogy olyan helyzetbe kormányozta magát ez a két csapat amilyenbe sikerült.

  Washingtonban így most egy 30 éves QB-t sikerült egy 34 évesre cserélni, és egyébként is kétséges szerintem, hogy mekkora upgrade lesz. Smith tavaly, ha nem is mindig, de többnyire szárnyalt, azonban idén az új csapatánál ez korántsem garantált. Nehéz a Redskins csoportja, a két déli csoport sem ígér egyszerű meccseket, mellé még Packers, és Cardinals. Minimum veszélyes. Ha nem jól alakul ez az üzlet páran belebukhatnak.

  A Chiefs most egy húzós áron beszerzett újoncba fektetheti minden bizalmát, kicsit építgetheti megtépázott védelmét, de Smith megbízható jó teljesítményét, melyet szemlátomást nem becsültek sokra, azért komolyan nélkülözhetik. Az új támadó koordinátor itt se kap könnyű házi feladatot. Reid nagyon jó edző, lehet megoldja az átmenetet, ám a jövő évi út itt is kicsit göröngyösnek tűnik nekem. (A csoport meccsek mellett utazni kell a Patriotshoz, Steelershez, Ramshez, Seahawkshoz, míg a 49ers és a Jaguars látogatása sem ígérkezik jelenleg sima meccsnek.)

  Ha tippelnem kéne, szerintem egyik csapat sem lesz jövőre a rájátszásban.

 13. 13

  Cruyffista

  Ez sok mindentől függ. Elsősorban attól, hogy Elway honnan szeretné megerősíteni a támadófalat. A szabadügynökpiacról vagy a draftról. Csak mert az sem kizárt, hogy ő Barkley-t akarja majd kihúzni az első körben, és akár fel is cserélne érte (mondjuk ez a giantstől is erősen függ). Viszont így kívülről matekozva CJ Anderson, Lynch, Talib, és Menelik Watson elküldése még arra is elég lehet, hogy a szabadügynökpiacról történjen a támadófal továbbépítése Cousins megszerzése mellett.

 14. 14

  ducksfan

  Nekem úgy tűnik, hogy mindkét csapat all-in ment ezzel a cserével, csak szerintem gyenge a lapjuk :(
  Mahomes nem fogja PO-ba vinni a Chiefst, és a Skins sem lesz kisegítve Smithsel, ha már Cousins (akit én jobbnak tartok) nem nem tudta. Ráadásul ennyi pénzért szerintem Cousins is maradt volna, ha tavaly hosszabbítanak vele.
  Cousinsért viszont öldöklő licitháború várható :D Kíváncsi vagyok, hogy a nagy zsét választja, vagy inkább PO contender csapathoz igazol majd kevesebbért.

 15. 15

  Boci

  cousins biztos nem érte be ennyivel, különben ő kapta volna a szerződést.. és gyanús hogy ez közelében sem volt az elvárásainak, hiszen a pénz mellett draft picket és játékost is vesztett a skins

 16. 16

  rowi

  a chiefs részéről sztem oké ez a deal. mahomes-ra tettek, smithért most kaptak ellenértéket, nekik meg a cb egyébként is hiányposzt volt. részükről ez olyan A-/B+ kb. a skins részéről egy kövér D, és már az is pozitív. de nem most szúrták el, hanem két éve, de legkésőbb tavaly tavasszal, amikor nem döntötték el, hogy jó, akkor cousins az emberünk 4-5 évre, ez van. mostanra cousins gondolom annyira megutálta ott az egész bandát, hogy semmi esetre sem maradt volna, de hogy biztosan szarul jöjjenek ki belőle még a chiefs után dobtak egy korrekt cb-t is.

 17. 17

  ducksfan

  ha bejön Mahomes, akkor igen, de ez nálam abból a szempontból all-in, hogy Smith-el jóval nagyobb esély lett volna a PO-ra. Ezzel a cserével ráadásul megadják az esélyt Elwaynek, hogy elhozza Cousinst, és akkor a csoport brutális lesz (nem mintha anélkül sétagalopp lenne), kellene oda egy rutinos QB.
  Kicsit továbbgondolva nekem az is érdekes, hogy nem vártak más ajánlatra? Vagy ennél többet nem kaptak volna?
  A Redskins résszel maximálisan egyetértek. Bár nekik is muszáj volt lépni, ha Cousins megy, legyen valami épkézláb QB.

 18. 18

  Sándor Jánosik

  A Browns óriásit hibázna…Cousins helyett az 1/1 és 1/4 pickek mehetnek irányìtòra! Még ott van Kizer is!

 19. 19

  Sándor Jánosik

  Ráadásul egy seggfej! Mármint Tálib…..

 20. 20

  wolandrule

  Smith már megmutatta mit tud a PO-ban, szerintem nagy húzás volt a Chiefstől.

 21. 21

  Csonkaz

  Nem tudom, a napokban én is vettem egy jegyet a Mayfield bandwagonra, szerintem jó lenne, és nem menne rá az összes $, és lehetne máshol erősíteni FA piacon. Lynch teljesen más volt, nem volt közel se ennyire NFL kész, csak jobbak voltak a testi adottságai, de ennyi, szerintem ezért nem feltétlen jó hasonlat. Ha jön Kirk kapitány nem leszek szomorú, de félő, hogy úgy járunk mint a többi csapat ahol rengeteg pénzbe kerül a qb…

 22. 22

  acsdav2

  1. A Chiefs milyen helyzetbe kormányozta magát? Teljesen jól tervezték el és hajtották végre. Minden csapat így csinálta volna. A Redskins valóban lehetetlen helyzetbe hozta magát.
  2.A Redskinst én se várnám PO-ba. Viszont a Chiefs-nél nincs igazán jobb csapat a csoportjában, ezért a nehéz sorsolás ellenére én oda várnám őket. Szerintem a Chargers lehetne a kihívó, de rájuk évek óta ezt mondjuk, mégis mindig elszúrják.

 23. 23

  acsdav2

  Szerintem ez a 23,5 milliós átlag teljesen összhangban van azzal amire Smith képes. Véleményem szerint Cousins átlaga 30 millió lesz. Viszont valószínűsíthető, hogy a Redskins kb. évi 26 milliós átlagra kihozhatta volna, ha tavaly hosszabbít.

 24. 24

  csak ezt ne

  Hát szerintem értékelni, hogy mindez jó-e a csapat számára, majd 2-3 év múlva lehet reálisan. Ha a Kansas továbbra is az AFC meghatározó csapatai között maradt, akkor igen. Lehet persze, hogy az új sráccal még erősebbek is lesznek, de lehet, hogy éppenséggel gyengébbek. Manapság legalábbis kétes kimenetelű döntés egy olyan irányítótól megszabadulni, akivel 5-ből 4-szer PO-ba sikerült jutni, még ha ott nagy babérok nem is termettek.

  És nem egy bivaly kerettel. Különösen az O tekintetében inkább az átlagos alja kerettel.

 25. 25

  acsdav2

  1.Persze, valóban csak hosszabb idő után lehet ezt a döntést értékelni. Viszont arra nagyon kicsi az esély, hogy Mahomes annyira rossz lenne idén, hogy jobb lett volna megtartani Smith-t és hosszabbítani vele további évekre is. Már pedig, ha ez nem történik meg, akkor jó döntést hozott a Chiefs, hiszen így kaptak érte egy picket és egy játékost is, ami jövőre már nem történhetett volna meg.
  2. Pont, hogy a D-vel van a gond és az O-val van nincsenek problémák.

 26. 26

  nnntm

  Ezt a csoportot nem irhatod le jovore sem. Oaklandben es Denverben jo csapat van, a Chargerst majd meglatjuk. Siman lehet, hogy a Chiefs utolso lesz.

 27. 27

  nnntm

  Hanyszor belebuktak az elso koros iranyitokba? Es ahogy mondod, ott van Kizer is, aki azert nem volt annyira pocsek. Cousinsra koltenem minden penzem, 1/1-gyel vinnek egy futot, 1/4-gyel pedig valami hianyposztot toltenek. Cousins es Kizer eleg jo QB paros lehet, ha van egy ligaelit futod (Barkley) akkor gyakorlatilag kesz a tamadosor.

 28. 28

  Zotya

  Nem lenne rossz, ha a Jetsben kötne ki. Esetleg Barkley még lepottyanhatna a 6. helyig, és máris lenne egy egész jó kis offense alap a következő pár évre :)

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team