Connect with us

Hír

BREAKING: Marvin Lewis nem megy sehová!

Marvin Lewistól egyszerűen nem lehet megszabadulni. Azután, hogy szinte biztosra vehettük távozását és arról szóltak a hírek, hogy távozik, a szezon végén még tönkretette a Lions és a Ravens rájátszásálmait, majd kis gondolkodás után úgy döntött, mégsem akar távozni, a Bengals pedig egyetértett vele és a felek kétéves hosszabbítást írtak alá.

 

 

Lewist 2003-ban nevezték ki a Bengals főedzőjének és Bill Belichick után ő a leghosszabban foglalkoztatott aktív edző egy csapatnál. Lewis 125-112-3 mérleget (0.527) tud felmutatni Cincinnatiben, ezzel pedig a franchise történetének legtöbb győzelmét és legtöbb vereségét és ő tudhatja magáénak. Ezen felül ő volt a csapattal a legtöbbet a rájátszásban, habár hétből hét alkalommal buktak el az első meccsen.

 

Mivel Mike Brown – a Bengals tulajdonosa – nem nagyon szereti úgy fizetni az alkalmazottjait, hogy közben nem dolgoznak, így minden bizonnyal tényleg két évről beszélünk Lewis esetében és nem fogják jövőre kirúgni. Ugyan Lewis marad, nagy változások lesznek a stábban, hiszen a védőkoordinátor Paul Guenther biztosan távozik a csapattól, de több másik edző is feltehetőleg lecserélődik.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!