Connect with us

Hír

Brett Tothnak fontosabb a katonaság, mint az NFL

Brett Toth az Army 198 centis, 138 kilós végzős támadófalembere, aki jelenleg a Senior Bowlon mutatja meg képességeit, tudását és reméli, hogy jó benyomást kelt a játékismegfigyelőkben és felkelti az érdeklődésüket. A többi játékossal ellentétben ő viszont nem szándékozik az NFL-ben játszani 2018-ban.

 

 

Tothnak ugyanis két éves katonasági kötelezettsége van, miután befejezte az egyetemet. Ugyan sokan kapnak engedélyt arra, hogy profi sportolók legyenek és elhalasszák a katonaságot, Toth azonban szeretné teljesíteni kötelezettségét.

 

Az NFL-álomnak várnia kell, amíg le nem tudom a katonaságot. Már gyerekként is a fociról álmodik az ember. Viszont amikor West Pointba kerültem, akkor úgy számoltam, hogy öt évet kell katonai szolgálatban töltenem. Mikor idejöttem, nem gondoltam, hogy az NFL-ből lesz valami. Most viszont csak két év kötelező, úgyhogy akár mindkettő is összejöhet.

 

Toth nem tudta, hogy ilyen jó sportoló válik majd belőle, de azt mondja, hogy akkor sem döntött volna másképp. Úgyhogy Toth most megmutatja Mobile-ban, hogy mit is tud, két évig szolgálja a hazáját, aztán pedig meglátja, hogy 2020-ban igényt tartanak-e majd a játékára az NFL-ben, még ha ez csak második prioritás is volt számára.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!