Connect with us

Hír

C.J. Mosley Baltimore-ban játszaná le teljes karrierjét

C.J. Mosley a 2014-es draft első körében került Baltimore-ba, ahol kiváló játékot produkálva vált meccsről meccsre a védelem húzóemberévé. Ám a szerződése már csak a következő szezonra érvényes, így lassan előkerülnek a hosszabbításról szóló pletykák is.

 

 

Első körös révén az első négy szezonját követően egy opciós ötödik évvel bírt, amit le is hívott tavaly a Ravens. Ez elegendő ahhoz, hogy a 2018-as idényben még a csapathoz legyen láncolva, ám a hosszú távú együttműködéshez új szerződést kell majd kötniük Mosley-val. Rajta azonban nem fognak múlni a dolgok.

 

Sosem voltam olyan, aki igényelte a környezetváltozást, és hogy mindent elölről kezdjen. Nem váltottam középiskolát, nem váltottam egyetemet, és csapatot sem szeretnék váltani. Négy éve kerültem ide, szeretem Baltimore-t, és terveim között van, hogy a teljes karrieremet itt játszom le. Nyomot akarok hagyni a franchise történelmében, hogy úgy tekintsenek rám, mint a franchise vala volt második legjobb linebackerére.

– utalva arra, hogy Ray Lewis volt a valaha volt legjobb Ravens linebacker szerinte.

 

Mosley elgondolása szívet melengető, de a dolgok anyagi vonzata közbeszólhat. Bármennyire is szeretne hűséget fogadni a Ravensnek, valószínűleg a szintjének megfelelő szerződést szeretne magának. Az opciós éve 8 millió dollár, de a top linebacker fizetéseket látva az éves átlaga bőven 10 millió fölött lenne. A salary cap pedig ingadozó lábakon áll Baltimore-ban Joe Flacco szerződésének hála, de vélhetően Mosley-nak ha törik, ha szakad, de helyet fognak biztosítani.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!