About the author

13 Comments

 1. 1

  Gergely Tamas Nagy

  Hú ha ezek után nem kap szerződést és a vasasoknál landol még több vér fog folyni az Afc Northon belül.

 2. 2

  Boci

  Flacco jövőre már “kisebb” halott pénz árán elküldhető. Én szerintem át fogják alakítani a szerződését (hosszabbítással) egy nem elit irányítói fizetést tartalmazóra, így lesz hely Mosley-ra. Vagy akár ki is vághatják és az offense-t el lehet kezdeni a 0-ról felépíteni.

 3. 3

  redbull76

  Na nehogy megint meghosszabbitsak. Az egy vicc lenne. Megint 5 evig nem lenne zseton. Szerintem meg 2025-ig fog kb jatszani.

 4. 4

  Sestertius

  az a baj, hogy nem hiszem, hogy kirakják… egy 15-20 m/ éves hosszabbítással még ki is lennék békülve, mert nem rossz Qb, csak nem ér annyit amennyit kap
  Szezon végén, amikor a hátsérülése egyre kevésbé hátráltatta akkor egész tűrhető meccsei voltak, de az biztos, hogy nem ér top5 ös Qb fizut..
  Glennonnál pár fokkal jobb, a szerinti pénzzel

  de a legjobb tényleg az lenne, ha mondjuk sikerülne akár idén akár jövőre egy top prospectet kihúzni, és újjáépíteni az offense-t (Yanda is lassan abbahagyja sztem)
  A védelem alapja megvan (remélem a telefontöltős esetnek nem lesz durva kimenetele (azóta nem is olvastam semmit a dologról, hogy épp hogy áll az ügy) a támadó oldalt kéne helyrepofozni, amúgy ha a futójáték így működne (miért ne működne, hisz a kezdő fal 3/5 e sérült volt) akkor tényleg 1 potens WR és egy TE csodákra lenne képes
  a védelemnek kell szintet lépnie, én sokkal dominánsabb szerepet vártam, a fontos meccseken rendre leolvadás volt

 5. 5

  chester

  Ti hisztek abban hogy kivagnak Flaccot?

 6. 6

  Sestertius

  Kizárt, sajnos

 7. 7

  chester

  En sem latok ra sok eselyt, azert lepodtem meg.

 8. 8

  Sestertius

  A remény hal meg utoljára :D

 9. 9

  Kopi3.14

  Szerintem akára Flacco is maradhatnaa csak valami rá szabott playbook kellenekk amelyikben ugyan nem sziporkázó a teljesitmenye de totál homaly se lenne.

 10. 10

  Sestertius

  Persze, én is úgy gondolom h nem Flaccoval van a baj, hanem a fizetésével (meg az elmúlt évek draftjaival)

 11. 11

  Boci

  Ez inkább csak vágyálom (mármint hogy kivágják) :D A realitás az hogy hosszabítanak vele kevesebb lóvéért. Talán már a báró úr is elhiszi hogy nem elit itárnyító és megelégszik az éves 15-20 misivel is.

 12. 12

  Kopi3.14

  Vele is van. Irtó homály tud lennil Nem konzisztens

 13. 13

  Sestertius

  amíg van 10-15 rosszabb Qb a ligában mint Flacco, addig nem Qb kérdés van, nem lehet mindenki AR.. ez van, ezt kell szeretni..
  a baj azzal van, hogy top3 fizetése van..
  ha kevesebbet keres, akkor minőségibb személyzettel lehet körülvenni, amik segítenek elfedni a hibáit.. ilyen egyszerű.. annyit keress amennyit érsz
  Glennon 15 millióért játszik, na ennyit tuti megér Flacco is, ez kb a realitás, és akkor lenne +10 m amit a támadó oldalra lehetne költeni

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team