Connect with us

Hír

Chancellor és Avril lehet, hogy soha többé nem játszhat

Nagy változások jöhetnek Seattle-ben, miután a csapat 2011 óta először nem jutott rájátszásba. A csapat főedzője, Pete Carroll ugyanis arról számolt be tegnap, hogy könnyen lehet, hogy sem Kam Chancellor, sem Cliff Avril nem léphet már pályára többé, miután mindketten súlyosnak számító sérülést szenvedtek el az idei szezonban.

 

 

A 29 éves Chancellor novemberben szenvedett egy ideggel kapcsolatos nyaksérülést, a 31 éves Avrilt pedig október elején találta el a Colts irányítója az állkapcsa környékén és ideiglenesen nem érezte a karját és a kezét sem. Mindkettő nyilván komoly sérülés és ahogy Carroll is mondta, nagyon nehéz ezek után még focizni.

 

Avrilnek jövőre van még szerződése a csapattal, de ha nem várja meg a Seahawks a játékos döntését, akkor a $7,5 milliót spórolhatnak a kivágásával. Chancellor esetében problémásabb a helyzet, hiszen ő nyáron írt alá egy három éves szerződéshosszabbítást. Rajta $2,3 milliót lehet csak spórolni $7,5 milliós halott pénz benyelésének keretein belül.

 

Nagyon úgy néz ki, hogy fenekestül felfordul majd a Seahawks csapata a következő szezonra, hiszen feltehetőleg Jimmy Graham sem lesz már a csapatnál, illetve arról is beszámoltunk már korábban, hogy például Richard Sherman, Michael Bennett vagy Earl Thomas helye sem biztos.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!