Connect with us

Hír

Crabtree távozhat Oaklandből

Michael Crabtree, az Oakland Raiders elkapója, statisztikái alapján a legrosszabb Raiderses szezonját produkálta az alapszakasz során. Michael Gehlken, a Las Vegas Review-Journal újságírója információi szerint ezt a csapat egy kivágással fogja meghálálni a wide receivernek.

 

 

A 30 éves játékos kivágásával 7,75 millió dollárt spórolhatna a Raiders, ráadásul a kiebrudalás nem kerülne egy dollárjába sem a csapatnak.

Gehlken szerint a franchise vezetősége úgy gondolja, hogy az elkapó már nem éri meg a belé fektetett bizalmat és tőkét. Idén 13 meccsen lépett pályára, 56 elkapásból 601 yardra és 8 elkapott TD-re futotta. Ez csapatszinten kiváló (legtöbb elkapás, legtöbb elkapott TD, harmadik legtöbb elkapott yard), de abban igaza lehet a front office-nak, hogy ennyi pénzt lehet nem ér meg egy 30 fölötti elkapó.

Crabtree helyzetét az sem könnyíti, hogy a szezon folyamán több balhéba is keveredett, Aqib Talibbal történő összetűzésére pedig aligha kell bárkit is emlékeztetni – amiért a liga egy meccsre el is tiltotta.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!