Connect with us

Hír

DeMarcus Lawrence úgy gondolja nem megy sehova

Az idénynek még vége sincs, de a kiesett csapatoknál már ilyenkor elindulnak a találgatások a szabadügynökök körül. A Dallas esetében a legfontosabb kérdés, a pass rusher, DeMarcus Lawrence lesz.

 

Lawrence az alapszakaszban 14.5 sacket gyűjtött, amivel holtversenyben a második helyen végzett. Ez a majdnem 15 sack pedig, több mint 5 zsákolással több, mint amit eddig egész karrierje során termelt. A Dallas háza tájáról az egész tavalyi offseasonben azt hallgattuk, hogy szeretnék megtalálni védőoldalon a húzóembert és most végre lehet meg is van ez a játékos. Már csak meg kellene tartaniuk. Szerencséjükre a játékos jól érzi magát és maradni szeretne.

 

 

Már most tudom, mit akarok. Tudom hogy vélekedik rólam a csapat és az egész szervezet. Az ügynököm tudja, hogy mit szeretnék és ennek érdekében fog eljárni. Tudom, hogy nem megyek innen sehova.

 

Dicséretes szavak, de majd meglátjuk mi lesz az álláspont, ha a Cowboys mégis a gondolt összeg alá fog ajánlatot tenni. Főleg ha egy másik csapat hajlandó ennél nagyobb összeget is letenni az asztalra. Addig ezek nem mások, mint jól hangzó állítások.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!